Blonda lui Irinel Columbeanu, dezvăluiri scandaloase din dormitor! Ce îi făcea omul de afaceri:

Irinel Columbeanu a fost un adevărat Don Juan de-a lungul timpului, iar farmecul si l-a pastrat si acum! Chiar daca a ramas fara bani si proprietati, fostul sot al Monicai Gabor are o iubita tinerica, ce i-ar putea fi fiica.

Printre cuceririle lui Iri, pe langa Monica Gabor sau Ana Lesko, se numără și Mariana Roșca, cea care și-a castigat renumele de „Blonda lui Iri”, dupa ce a fost invitata la o emisiune pentru a povesti ce s-a intamplat de cele doua dati în care s-a iubit cu afaceristul.

Blonda a povestit si un lucru destul de neobisnuit despre fostul sau amant si anume ca Irinel a sărutat-o acolo unde nu mai ajunsese alt barbat: la subraț!

„A doua seara trebuia sa avem o cina cu mai multi prieteni. Am ajuns la aceeasi destinatie ca in prima seara. Culmea a fost ca eu nu am stiut ca nu este disco in seara aia. Portarul m-a condus unde era domnul Irinel. Acolo am avut surpriza sa-l vada singur. Am intrebat unde sunt ceilalti si mi-a zis ca celelalte persoane sunt pe drum si pe drum au ramas. (…) Am inceput sa vorbim, sa bem. (…) Am inceput sa discutam despre nimfomania pe care mi-o spusese cu o seara inainte. El mi-a spus ca e nimfoman, dar cum termenul nu se aplica decat pentru femei, nu si pentru barbati, a spus ca ii plac foarte mult femeile, e obsedat de femei. Mi-a zis sa mergem undeva doar noi doi, sa ne distram putin.”, îi declara la acel moment Mariana Roșca lui Cătălin Măruță.

Nu doar Mariana a dat detalii despre escapadele intime cu Irinel. Au mai existat doua tinere, Florentina şi Anca care au dat detalii despre dezmatul din dormitorul lui Iri.

„Povestea dintre noi şi Iri a început într-un club, unde dânsul ne-a remarcat. Florentina a fost cea care l-a abordat, pentru că l-a mai cunoscut şi cu ceva timp în urmă”, a declarat Anca.

„L-am abordat în club, i-am reamintit cine sunt. Mi-a spus că oricum se uită la mine de când am venit”. „Am dansat, ne-am simţit bine, apoi am plecat la el acasă”, a spus si Florentina.

„Abordarea lui a fost foarte directă. Ceva în genul “de ce mai pierdem timpul?”. El ne-a şi zis la un moment dat “Jos textila!”. Ne-a spus că vrea să facă o baie, în jacuzzi, a venit în costumul lui Adam, gol, şi ne-a cerut să intrăm cu el. A intrat în apă foarte dezinvolt, era băut bine dar era şi foarte excitat. Atunci când n-am vrut să-l sărut, Irinel ne-a întrebat de ce credeam că ne-a chemat acolo, să discutăm afaceri? Nu, pentru “bip-bip”, ne-a spus el”. au incheiat fetele dezvaluirile despre peripetiile lor cu fostul afacerist.

Acum, Irinel Columbeanu s-a linistit! Barbatul si-a pierdut intreaga avere din cauza unor afaceri fara succes si locuieste intr-un apartament cu chirie, unde are si datorii la intretinere. Au apus vremurile in care Iri putea avea orice tanara isi dorea, iar acum au ramas doar povestile.

Lasă un răspuns

Beneficiile semințelor chia

Omletă delicioasă cu cașcaval, ceapă verde și smântână