Blake Lively și Ryan Reynolds au o relație specială și sunt foarte deschiși atunci când vine vorba despre viața lor personală.

Ei nu se sfiesc să arate fanilor momentele amuzante dintre ei, ori de câte ori au ocazia. Blake Lively a luat decizia de a nu mai apărea în social media pentru că se pregătește să nască pe cel de-al treilea copil.

Ultima poză în care apar cei doi pe Instragam a fost în urmă cu 4 luni când a spus publicului larg că este din nou însărcinată. Tot atunci a postat si trailer-ul noului film în care va juca, „The rhythm section.”

Blake Lively si Ryan Reynolds mai au două fetite și nu se tem să arate imagini cu ei când sunt obosiț,i din cauza că cele mici nu vor să doarmă.

Blake a lăsat un comentariu soțului ei pe Instagram spunând faptul că este extrem de mândră de alegerile pe care le-a făcut în viața, făcând referire la faptul că l-a ales pe el de soț. Acest comentariu a strâns un numar impresionant de aprecieri, pentru că fanii îi iubesc foarte tare pe cei doi și le admiră sinceritatea.