Cu toții așteptăm cu nerăbdare venirea sărbătorilor de iarnă, iar un element central al magiei Crăciunului este bradul împodobit. Acesta reprezintă principala atracție a sărbătorii și poate aduce multă prosperitate și noroc în casa ta, atâta timp cât este amplasat în locul potrivit.

Experții în Feng Shui ne sfătuiesc mereu să ne amenajăm locuința cât mai corect, pentru a evita negativitatea și pentru a ne îmbunătăți starea de spirit. Organizarea casei și poziționarea anumitor obiecte cheie joacă un rol vital în atingerea acestei echilibre.

Unde ar trebui să așezăm bradul de Crăciun conform principiilor Feng Shui?

În lumea Feng Shui-ului, arta și știința de a crea armonie și echilibru într-un spațiu, este important ca un brad de Crăciun să fie așezat urmând anumite principii. Un factor crucial este amplasarea acestuia într-un loc care susține elementele Lemn și Foc, asociate cu prosperitatea și energia pozitivă. Astfel, zonele recomandate pentru a așeza bradul de Crăciun sunt zona Bogăției, zona Renumelui și zona Familiei din locuință.

Zona Bogăției este localizată în camera din colțul din stânga sus al casei sau în oricare altă încăpere care îți inspiră această energie. Vizavi de ușa de la intrare se află această zonă, iar forma triunghiulară a bradului va spori prosperitatea financiară în această zonă a casei tale. În mod similar, zona Familiei este situată în partea stângă a casei și este de asemenea o opțiune excelentă pentru amplasarea bradului.

Bine de știut! Unde trebuie să poziționezi bradul de Crăciun. Vei atrage mulți bani în casă! Social media

Totuși, înțelegem că în anumite cazuri nu este posibil să poziționăm bradul de Crăciun în una dintre aceste zone recomandate. Fie că este vorba de designul casei sau de preferințele familiei de a avea bradul în sufragerie, este important să cunoaștem și alternativele oferite de Feng Shui.

Alte alternative pentru amplasarea bradului de Crăciun

În cazul în care nu vă puteți conforma recomandărilor anterioare, există și alte opțiuni în Feng Shui pentru amplasarea bradului de Crăciun într-o zonă benefică a casei. În mod particular, se poate așeza în zona de nord sau în apropierea unei ferestre.

Plasarea bradului în zona de nord a casei tale poate aduce o energie de stabilitate și calm în acest spațiu. Acesta este un loc ideal pentru a crea o atmosferă liniștită și relaxantă în perioada sărbătorilor.

Pe de altă parte, amplasarea bradului în apropierea unei ferestre poate aduce mai multă lumină și vitalitate în casa ta. Lumina naturală care pătrunde prin ferestre se va reflecta în frumusețea bradului și va îmbunătăți vibe-ul general al încăperii.