Reclamă
Reclamă

Artista Billie Eilish a făcut istorie miercurea aceasta atunci când au fost anunțate nominalizările pentru Premiile Grammy de anul acesta.

Cântăreața a fost nominalizată pentru șase categorii, printre care: albumul anului, melodia anului, recordul anului și cel mai bun nou artist.

În afară de Billie, doar alți 12 artiști au reușit să obțina nominalizări pentru toate aceste categorii simultan în istoria premiile Grammy, de când acestea au fost inaugurate în anul 1959. La vârsta de doar 17 ani, Billie este cea mai tânără artistă care a ajuns la o astfel de performanță.

Pe lângă acest record, mai există și altul care ar putea fi stabilit de cântăreața în momentul în care vor fi desemnate premiile. Dacă va reuși să obțină premiul pentru cel mai bun album al anului, ea va fi cea mai tânără artista din istorie care a primit această distincție.

Reclamă

În prezent, acest record aparține cântăreței Taylor Swift, care avea 20 de ani când a primit acest premiu Grammy în anul 2010.

Cea de-a  62-a ediție a premiilor Grammy va avea loc în orașul Los Angeles, pe data de 20 ianuarie 2020. Gazda showlui va fi chiar Alicia Keys, care are deja în repertoriu 15 premii ale Galei.

 

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro