Prințul Andrew și Virginia Giuffre au ajuns anterior la o înțelegere în afara instanței în procesul ei de abuz sexual împotriva lui

Documentele lui Jeffrey Epstein dezvăluite, implicându-i pe Prințul Andrew și fostul președinte Clinton

Dezvăluiri Șocante: Documente Legale Aruncă Lumină Asupra Legăturilor Prințului Andrew cu Scandalul Epstein

Sute de pagini de documente nedesecretizate dintr-un proces legat de Jeffrey Epstein, acuzat de trafic de persoane în scopuri sexuale, au fost publicate miercuri. Aceasta este prima serie de documente care au fost dezvăluite conform unei ordonanțe judecătorești din 18 decembrie, cu mai multe așteptate în săptămânile următoare.

Documentele în total, incluzând materiale încă nedesecretizate, se așteaptă să includă aproape 200 de nume, incluzând unii dintre acuzatorii lui Epstein, oameni de afaceri de renume, politicieni și potențial mai mulți.

Prima serie de documente nu pare să conțină dezvăluiri senzaționale. Multe dintre informațiile din ele au fost deja publicate prin rapoarte mass-media și alte proceduri judiciare. Dar aceasta este prima dată când aceste documente, depuse la un tribunal, au fost dezvăluite prin sistemul legal.

Avocații lui Ghislaine Maxwell au declarat miercuri: „Ea a susținut constant și vehement nevinovăția sa.”

Documentele conțin extrase din depozițiile date de Maxwell și Virginia Roberts Giuffre. Există și o depoziție de la Johanna Sjoberg, care în document descrie cum Prințul Andrew i-a atins sânul într-o manieră glumeață în timp ce făceau fotografii.

Povestea lui Sjoberg a fost publică, dar aceasta este prima dată când depoziția ei a fost dezvăluită. Ea a lucrat uneori pentru Epstein, și a declarat că acesta a presat-o să treacă dincolo de nivelul ei de confort uneori în a da masaje sexualizate.

Prințul Andrew și Virginia Giuffre au ajuns anterior la o înțelegere în afara instanței în procesul ei de abuz sexual împotriva lui, conform unui document judecătoresc depus de avocații ei marți. Andrew a negat acuzațiile împotriva sa.

Stenograme Bill Clinton: „Mie imi plac tinerele”

Transcrierile depozițiilor includ referințe la mai multe nume de renume, așa cum a fost raportat anterior, incluzând pe Andrew, cât și pe Bill Clinton, fostul președinte al SUA.

Sjoberg și-a amintit în depoziția ei din 2016 că Epstein i-a vorbit despre Bill Clinton.

„El a spus o dată că lui Clinton îi plac tinerele, referindu-se la fete,” a spus ea.

Când a fost întrebată dacă Clinton era un prieten al lui Epstein, ea a spus că a înțeles că Epstein avea „afaceri” cu Clinton.

Un purtător de cuvânt pentru Clinton a confirmat în 2019 că fostul președinte a zburat pe avionul privat al lui Epstein, dar a spus că Clinton nu știa nimic despre „crimele teribile” ale finanțistului.

Un purtător de cuvânt al lui Clinton a reiterat miercuri acea negare din 2019 și a spus CNN că „acum au trecut aproape 20 de ani de când Președintele Clinton a avut ultimul contact cu Epstein.” Clinton nu a fost acuzat de nicio crimă sau faptă greșită legată de Epstein.

În depoziția ei, Johanna Sjoberg și-a amintit, de asemenea, o perioadă când era cu Epstein într-unul dintre avioanele sale și piloții i-au informat că trebuie să aterizeze în Atlantic City. Epstein a sugerat atunci să îl contacteze pe Donald Trump.

„Jeffrey a spus, Grozav, îl vom suna pe Trump și vom merge la – nu îmi amintesc numele cazinoului, dar – vom merge la cazinou,” a spus Sjober

Epstein a fost pus sub acuzare în 2019 pentru acuzații federale de operare a unui inel de trafic de persoane în scopuri sexuale, în care se presupune că a abuzat sexual zeci de fete minore.

Epstein a murit prin sinucidere în închisoare în timp ce aștepta procesul.