România este condusă de șase luni de către coaliția formată din PNL, PSD și UDMR. Se pare că cele trei partide nu fac o treabă foarte bună, fiindcă sunt criticate des de către Opoziție. Unul dintre cei mai mari critici al actualului Guvern este George Simion, liderul AUR.

El susține că ambele partide, adică atât PNL cât și PSD,au falimentat România. El susține că social-democrații, de când se află la guvernarea țării, nu au oprit creșterea datoriei publice. Pentru prima oară în istorie, această datorie este peste 50% trei luni la rând. De asemenea, spune Simion, PSD nu a retezat atitudinile iredentiste ale UDMR și nu au tăiat pensiile speciale nici pentru parlamentari, nici pentru primari.

George Simion, critici dure pentru PSD

George Simion continuă criticile spunând că de când a venit la guvernare, PSD nu a oprit inundarea pieței românești cu produse de import. Aceste produse au o calitate „dubioasă”, continuă liderul AUR.

Colaj Substantial

De asemenea, social-democrații nu au blocat angajarea la stat în funcții de conducere, a membrilor de partid, nevestelor şi nepoţilor politicenilor și nu au investit ‘niciun leu’ în infrastructura feroviară, nici din bani autohtoni, nici europeni.

Bilanț al PSD, făcut de Simion

George Simion a continuat să facă bilanțul guvernării PSD, spunând că social-democrații nu au deblocat Postul Constanța. Acest lucru a privat exportatorii și importatorii români de un punct strategic. De asemenea, social-democrații nu au preluat gazele din Marea Neagră.

„Nu au luat nicio măsură preventivă pentru eventualele valuri de pandemie, viitoarele pandemii pregătite, nu au renegociat PNRR-ul şi au lipsit mediul rural şi agricultura de şanse de dezvoltare”, mai transmite Simion.

Nu de puține ori George Simion s-a aflat în centrul unor scandaluri uriașe cu membri ai Guvernului. Un eveniment cunoscut a avut loc în urmă cu câteva luni, în Parlament, în timpul moțiunii simple împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu. George Simion aproape că a sărit la bătaie la oficialul din Guvern.