România găzduiește pentru prima oară un eveniment deosebit. Este vorba de Licitația de bijuterii din București, unde vor fi puse spre vânzare piese de bijuterii spectaculoase, purtate de vedete sau realizate de creatori de modă renumiți.

Printre numeroasele bijuterii, se numără și două piese mai speciale. Este vorba de două inele care aparțin firmei Pheres și au fost purtate chiar de Rihanna și Beyonce.

Primul inel este intitulat ” Queen Bey” și a fost etalat de Beyonce la un important eveniment monden, Premiile Oscar din anul 2017. Este un inel deosebit, realizat din aur și împodobit cu diamante în formă de inimă și briliante.

Cel de-al doilea inel a fost purtat de Rihanna și a fost botezat „Azalea”. Și acest inel este de o frumusețe deosebită, fiind decorat de asemenea cu o mulțime de diamante.

Valoarea celor două piese a fost estimată la 3000 ș 6000 de euro.

Cele mai scumpe piese de la licitație sunt însă un set alcătuit dintr-un inel și cercei, care va depăși 20.000 de euro. Setul aparține atelierului Faberge din Rusia și este de asemenea decorat cu diamante și email.

Licitația de bijuterii are loc în București și a fost organizată de Armak. Evenimentul va fi găzduit la Palatul Cesianu – Racoviță în data de 11 decembrie. Vor fi expuse o gamă largă de bijuterii prețioase, care aparțin unor branduri deosebite cum ar fi Tiffany, Cartier, Pheres. Prețurile vor începe de la 20 de euro și vor ajunge și la 20.000 euro.