Kate Middleton a avut o ținută impecabilă, dar, de departe, bijuteriile au fost piesa de rezistență.

Azi, în Regatul Marii Britanii a avut loc cel mai important eveniment din istoria recentă. Regina Elisabeta a II-a a fost condusă pe ultimul drum. De departe, atenția tuturor a fost îndreptată către fețele regale. Dintre toți, ducesa de Cambridge, Kate Middleton a reușit să îi uimească pe toți cu ținuta ei.

CITEȘTE ȘI LIVE înmormântarea Reginei Elisabeta. Urmărește ultima zi a ceremoniei. VIDEO

După ce Megan Markle și-a făcut apariția la funerariile Reginei Elisabeta îmbrăcată într-o ținută asemănătoare cu cea purtată de Prințesa Diana, acum, atenția tuturor a fost îndreptată către Kate Middleton. Ducesa de Cambridge a îmbrăcat, așa cum spune protocolul, o ținută neagră. Pe cap a purtat o pălărie voluminoasă, cu un văl negru deasupra.

Însă, accesoriul care a atras atenția a fost colierul de perle format din patru șiraguri prețioase. Pentru Kate Middleton, acesta are o însemnătate aparte. Bijuteria i-a aparținut Reginei Elisabeta. În 2017, Regina i l-am împrumutat lui Kate Middleton pentru prima dată și a decis să îl poarte și în 2021 la funerariile Prințului Philip.

Chockerul de inspirație japoneză nu a fost singurul detaliu care a atras atenția. Colerierul a fost accesorizat cu o pereche de cercei cu perle Bahrain. Și aceste bijuterii fac parte tot din gama acesoriilor prețioase care au aparținut Reginei.

Bijuteria pe care Kate Middleton a purtat-o la înmormântarea Reginei Elisabeta. Toți au rămas uimiți!
Harper’s Bazaar

Kate Middleton nu s-a abătut de la reguli

Ducesa de Cambridge, dar și regina consoartă, Camilla, au respectat întocmai codul vestimentar care se impune la astfel de evenimente. Pălăria este unul dintre accesoriile obligatorii pentru femeile mature, însă, de data asta, la Westminster Abbey a avut loc și o premieră.

Printeșa Charlotte, fiica lui Kate Middleton, a apărut pentru prima dată în public purtând o pălărie. Cei prezenți la eveniment au apreciat enorm alegerea celei mici și au interpretat totul ca fiind un gest de respect enorm pentru bunica ei.

Spre surpinderea multora, Majestatea Sa nu a fost înhumată cu multe bijuterii. Deși avea o colecție impresionantă de nestemate, un specialist din domeniu a declarat că acesta a fost înmormântată doar cu inelul de logodnă și cu cercei.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.