Președintele Statelor Unite ale Americii a promulgat deja o lege în acest sens

După aproape 4 ani de la apariția primelor cazuri de COViD, încă se caută răspunsuri pentru ceea ce a declanșat criza medicală mondială. In acest sens, Statele Unite fac pași importanți pentru a investiga toate pârghiile ce pot conduce spre adevărul legat de apariția virusului. Joe Biden a comunicat în urmă cu puțin timp că anumite documente legate de acest context vor fi desecretizate.

America vrea să dezvăluie originea pandemiei de COVID

Șeful Statelor Unite a menționat ieri că ancheta legată de originea pandemiei de COVID trebuie să continue. Scopul acestei investigații susține președintele Americii este acela de a putea preveni pe viitor apariția unei noi crize medicale de asemenea anvergură.

Trebuie să mergem până la capătul lucrurilor în ce priveşte originile pandemiei de COVID-19 pentru a ne asigura că putem preveni mai bine viitoarele pandemii„, susține Joe Biden, Președintele Statelor Unite ale Americii.

În acest demers, statul american a decis ca în următoarea perioadă mai multe documente secrete să fie declasificate. Mergând pe acest fir se încearcă scoaterea la iveală a cât mai multe răspunsuri legate de pandemia de COVID.

Administraţia mea va declasifica şi va publica cât mai multe informaţii posibile”, a adăugat Joe Biden.

 

Demersul președintelui Statelor Unite a fost lansat recent și de republicani. La vremea respectiva a creat însă disensiuni între ei și democrați.

Pandemia a de COVID a condus chiar și după diminuarea ei la contexte conflictuale în statul american. Mai ales pe tema vaccinării împotriva virusului.

În general, poziția americanilor vizavi de originea pandemiei este legată de „greșeala de laborator”. Ipoteza este susținută inclusiv de către directorul FBI Christopher Wray. Acesta a afirmat recent că virusul s-a răspândit la nivel mondial după ce a fost scăpat din laborator din China.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.