Orice sfârșit e un nou început, iar Bibi se pare că își cam face de cap după ce i-a spus „adio!” lui Pican.

Bibi se bucură din plin de vacanță. Artista dă semne că a încheiat definitiv capitolul Antonio Pican și se simte mai liberă ca niciodată. Și cum fiecare vară are povestea ei, vedeta a ales să își tatueze amintirile pe piele. Dacă va regreta sau nu alegerea, rămâne de văzut.

Bibi nu este eloc străină de lumina reflectoarelor. Vedeta a copilărit în fața fanilor și s-a maturizat în același timp cu ei. Blondina s-a transformat radical, iar din fetița care cânta „Ciocolata” a devenit femeie în toată regula. În ultima perioadă, aceasta a fost în centru atenției mai mult ca niciodată, iar asta din cauza relației eșuate pe care a avut-o cu Antonio Pican.

Deși are puțin peste 20 de ani, Bibi deja are la activ o logodnă care nu a avut un final fericit. Artista și Antonio Pican și-au verbalizat iubirea peste tot. Tocmai când credeau că vor rămâne împreună până la finalul vieții, realitatea i-a lovit din plin. Cuplul s-a separat anul acesta, spre dezamăgirea fanilor. Nici acum, după luni bune de la această decizie, cei doi nu au vorbit deloc despre motivul neînțelegerii.

Bibi s-a tatuat în vacanță. Cât de inspirată a fost alegerea vedetei
Instagram

Bibi a plecat în Palma de Mallorca

Bibi și Antonio au demonstrat că sunt suficienți de puternici pentru a trece peste o despărțire. Ambii au mers mai departe cu capul sus și au înțeles că nu mai există cale de întoarcere. Bibi pare mai liniștită ca niciodată și a promis că se va dedica mult mai mult carierei. Însă, înainte de a intra în studioul de înregistrări, vedeta a decis să profite din plin de timpul liber.

Bibi a plecat într-o vacanță exotică, departe de casă. Fiind la vârsta la care provocările sunt mai incitante ca niciodată, artista a decis să își facă primul ei tatuaj. Permanent. Bibi a lăsat frica de-o parte și a pășit cu încredere în salonul de tatuat. Fosta parteneră a lui Antonio a optat pentru un palmier, iar rezultatul este unul spectaculos.

@bibi.officiali did it😆 tattoo on vacay🌴 palma de mallorca

♬ Originalton – ♡

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.