Sărbătorita zilei este Bibi, care se bucură de o carieră de succes și dragostea necondiționată a familiei la 20 de ani. Artista a fost surprinsă de la miezul nopții de cadourile făcute de prieteni. Nici fanii nu au ezitat să îi transmită mesaje emoționante în această zi specială. 

Bibi, surprinsă de prieteni cu ocazia zilei de naștere

Artista are o comunitate impresionantă pe Instagram, iar Bibi nu ezită să își țină fanii la curent cu noutățile care apar în viața ei. Astăzi, mai ales fiind vorba de un așa eveniment important, nu avea cum să nu împărtășească cu cei care îi ascultă muzica câteva fotografii de la ziua sa de naștere.

Prietenii au fost cei care au surprins-o atunci când la miezul nopții au venit acasă la artistă cu buchete de trandafiri, tort, urări emoționante și multă voie bună. Bibi a fost tare fericită să vadă surpriza pusă de cale de apropiați.

Bibi a împlinit 20 de ani. Cum și-a sărbătorit ziua de naștere artista. FOTO
Instagram

Mama artistei a fost cea care i-a transmis o urare emoționantă în social media la care a atașat o fotografie cu fiica sa. Fără doar și poate, părinții tinerei sunt mândră de reușitele fiicei. La doar 20 de ani, Bibi a colaborat cu artiști extrem de cunoscuți de la noi, iar piesele sale au ocupat locuri fruntașe în trending.

„La mulți ani, fata mea frumoasă! Fie ca anii care urmează să fie plini de sănătate, fericire, succes, realizări deosebite, armonie și iubire. Îți doresc să fii înconjurată de oameni deosebiți, loiali, sinceri și care mereu te sprijină în tot ce faci.

Ești minunată, sunt mândră de tine și de tot ce ai realizat în acești 20 de ani! Mami și tati te iubesc din tot sufletul. La mulți ani fericiți, împliniți și sănătoși!!! Te transformi într-o femeie deosebită!”, a fost mesajul transmis de mama artistei pe contul personal de Instagram.