Bianca Rus trece prin momente destul de tensionate, așa că a cerut ajutorul fanilor săi de pe rețelele de socializare. Se pare că artista și-a pierdut patrupedul acum aproximativ o zi. Problema devine din ce în ce mai mare pentru că acesta se află sub tratament și există posibilitatea să fie destul de agresiv.

Bianca Rus a postat un mesaj pe rețelele de socializare legat de pierderea câinelui. Își atenționează vecinii și fanii din Satu Mare în legătura cu problema cu care se confruntă. Alături de o fotografie a patrupedului, blondina a scris și câteva detalii ca oamenii să-l poată recunoaște și pentru a o contacta ulterior.

Bianca Rus și-a pierdut câinele bolnav

Bianca Rus este foarte îngrijorată din cauza faptului că fiind bolnav, câinele său este agresiv și nu știe cum poate reacționa. Animalul de companie este de rasă Cane Corso și există posibilitatea să fie foarte agresiv, aflându-se sub tratament.

Blondina a apelat la ajutorul fanilor ei de pe rețelele de socializare. Speră ca această situație total neplăcută să se rezolve cât mai repede. Este conștientă de faptul că este pusă în pericol atât viața câinelui, cât și a celor din jur în cazul în care patrupedul devine agresiv.

„Atenție!! Dragii mei Sătmăreni Cane Corso a plecat de acasă în apropierea firmei Sc Giorgio Trans SRL. E sub tratament, bolnav, agresiv. Ajutați-mă sa-l găsesc.
0740663665
Mulțumesc Frumos.”, a scris Bianca Rus pe Facebook.

Bianca Rus, semnal de alarmă de rețelele de socializare! Vedeta cere ajutorul tuturor fanilor: „Este sub tratament, bolnav și agresiv”
social media

Cabral are aceeași rasă de câine

Se pare că și Cabral este un împătimit al animalelor de companie, astfel încât și acesta are doi câini Cane Corso. A stârnit numeroase controverse în mediul online după ce a publicat o imagine în care se afla fiica sa, Namiko, alături de cei doi câini.

Fanii s-au alarmat și au reacționat imediat. L-au atenționat pe Cabral că acești câini pot fi destul de agresivi și că este foarte periculos ca Namiko să stea în prezența lor.