Bianca Rus a mers până la extremă pentru a se feri de criticile din partea publicului.

Bianca Rus este obișnuită cu aparițiile media. Vedeta a fost mereu în centrul atenției și a făcut tot posibilul pentru a avea apariții perfecte. Pentru un rezultat impecabil, Bianca a fost dispusă să facă sacrificii greu de imaginat.

Bianca Rus a revenit în atenția publicului odată cu participarea la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Vedeta nu i-a dat pe spate pe jurații cu ținutele ei, dar a ajuns imediat la inimile publicului. Blondina a avut mereu simțul umorului la ea și nu se supăra niciodată, nici măcăr când era tachinată.

Atunci când a pășit în platoul de la Kanal D, Bianca i-a lăsat pe mulți cu gura căscată. Fanii ei și-o aminteau cu forme rubensiene și roșcată, nicidecum așa cum s-a afișat în urmă cu doi ani. Vedeta a demonstrat că dacă își propune ceva, reușește.

Bianca Rus, sacrificii pentru aparițiile TV. Vedeta a stat înfometată pentru a „da bine” pe sticlă
Facebook

Bianca Rus voia să arate impecabil de fiecare dată

Kilograme în plus nu au fost inamicul ei pentru mult timp. Bianca a trecut printr-o serie de transformări, din toate punctele de vedere. Artista a făcut ordine pe toate planurile din viața ei, iar acum se simte cel mai bine. Din păcate, aceasta este conștientă că nu poate fi pe placul tuturor, oricât de mult ar încerca.

Venind dintr-o perioadă în care a avut câteva kilograme în plus, acum, Bianca este mult mai atentă la ceea ce consumă. De când a reușit să topească surplusul, vedeta a încercat să își mențină siliueta pe linia de plutire. Acum, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” se poate lăuda cu o talie de viespe.

Bianca Rus a început să fie din ce în ce mai rezervată cu aparițiile TV. Vedeta merge doar acolo unde se simte bine și unde nu este pusă într-o lumină proastă. Mai mult, acesta a recunoscut că fiecare apariție pe sticlă necesită un proces destul de minuțios care, uneori, include și înfometarea.

„O emisiune era ceva teribil. Eu nu mâncam câte o lună ca să pot să apar într-o emisiune cu mai puțini kilograme. Deci, făceam niște eforturi teribile”, a declarat Bianca Rus.

@anamariatrifon #viral #foryou ♬ sunet original – Maria👀

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.