În goana după silueta mult visată, Bianca Rus a uitat de sănătate. Cu ce probleme se confruntă acum?

Bianca Rus a reușit o transformare spectaculoasă. Artista a câștigat lupta cu kilogramele în plus, iar acum se mândrește cu o siluetă de invidiat. Deși a trecut proba cântarului, Bianca Rus se confruntă cu unele probleme de sănătate, din cauza faptului că a slăbit brusc.

Bianca Rus a muncit din greu pentru a ajunge la silueta mult visată. Aceasta trecut printr-o operație de micșorare a stomacului, a petrecut multe ore în sala de sport, iar dietele drastice au fost pentru o vreme prietenul ei cel mai bun. Toate aceste eforturi au dat roade, iar de la 120 de kilograme a ajuns la aproape 50.

Însă, în goana pentru silueta perfectă, Bianca Rus a uita de sănătatea sa. Aceasta s-a privat mult timp de hrană, iar lucrurile sau întors împotriva ei. S-a ales cu o anemie severă, iar acum trebuie să fie foarte atentă la sănătatea ei.

„Am întâmpinat greutăți și am sărit mesele. Am uitat să mănânc, mai precis. Având evenimente, având tot felul de plecări din țară și am neglijat mâncatul. Mi-a scăzut hemoglobina la 7, doctorul m-a speriat puțin, mi-a zis că trebuie transfuzie de sânge. Sunt sub supraveghere, dar m-a pus pe picioare, pentru o perioadă scurtă. După care voi relua perfuziile. O perfuzie cu toate vitaminele, un boost de vitamine.” , a declarat Bianca Rus, la Antena Stars.

Bianca Rus, probleme de sănătate după ce a slăbit radical! A ajuns pe mâinile medicilor, iar acum se află la cură de îngrășare. „Am 50 și ceva de kilograme”
Instagram

Bianca Rus, cură de îngrășare

Acum, Bianca Rus se confruntă cu unele probleme de sănătate, iar după ce a ajuns la spital a luat o decizie radicală. Preocuparea pentru aspectul fizic a trecut pe plan secund, iar în prim plan a venit sănătatea. Este mult mai disciplinată și nu mai sare peste mese.

„Am umblat puțin la meniu, mănânc mai sănătos și ce trebuie. Am avut 120 de kilograme și acum am 50 și ceva de kilograme. Și, am zis stai, că e o problemă, ceva nu e în regulă, am slăbit brusc. Și, atunci mi-am dat seama că am această problemă!

Am făcut un set de analize complex , nu numai la stomac. Din cap până în picioare. Și-a ieșit într-adevăr o anemie severă și hemoglobina care m-a dat pe spate, am luat și tratament cu fier și perfuzii, perfuzii cu fier”, a mai spus Bianca Rus.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.