I-a venit rândul Biancăi Rus să le dea note fostelor sale colege de „Bravo, ai stil!”. Vedeta a comentat ținutele pe care le-au avut vedetele în gala „Gala Winter Wonderland”, care a fost difuzată săptămâna trecută. Ea nu a fost deloc blândă în declarații, ba chiar le-a făcut pe acestea cu ou și cu oțet.

Bianca Rus a participat și ea în acest sezon al emisiunii de la Kanal D. Ea a fost eliminată în urmă cu câteva săptămâni. Vedeta din Satu Mare le-a luat la puricat ținutele fostelor sale colege, cu care nu s-a înțeles atât de bine. Nu a avut doar lucruri rele de zis despre ele. I-a apreciat ținuta Andreei Tonciu, fapt care i-a umit pe fanii săi. A avut numai cuvinte de laudă despre ținuta sa, dar și despre cea a Alexandrei Ungurenu. Singurul aspect care a deranjat-o puțin a fost culoarea rochiei pe care a ales să o poarte în gala respectivă.

Bianca Rus le-a comentat ținutele concurentelor de la „Bravo, ai stil!”

Despre Roxana Nemeș a avut mereu o părere bună, dar nu a fost cazul și de această dată. Vedeta a fost ironică la adresa ei. Nu a avut deloc milă în momentul în care a venit rândul să discute despre ținuta fostei sale colege de la „Bravo, ai stil!”.

„Zici că-i de la deszăpeziri! Îi mai lipsește o lopată”, este comentariul aspru pe care l-a făcut Bia despre Nemeș.

Bianca Rus, dură cu fostele sale colege de la "Bravo, ai stil!". Declarațiile șocante ale vedetei: ”Îi mai lipsește o lopată”

Nici despre Deea Codrea nu a avut lucruri prea bune de zis. Nu doar ținuta ei a fost cea despre care a ales să discute, ci și despre comportamentul ei. Ea este de părere că ar trebui să renunțe la certurile cu celelalte vedete, pentru că nu o prinde deloc bine acea atitudine.

„Ținuta Deei e experiment. Nu am uitat cum a vorbit despre mine pe la spate, că sunt lăptăreasă. Uite, Deea, și ție ți se întâmplă. Ea interpreta că stilista care m-a îmbrăcat nu e atât de valoroasă. E răucă, deși nu pare. Am mai observat ceva la ea. La începutul competiției avea un caracter drăguț, după care a început să facă mișto de colegele ei. Acum a început iar să fie cârcotașă, să fie obraznică. Uite, când mănânci numai modă pe pâine, cad hainele de pe tine. Lumea o iubea foarte mult când era mai axată pe modă. Lasă-le pe altele să se certe”, a spus ea.