Bianca Rus a pus capăt unei căsnicii după numai o lună.

Bianca Rus a trecut printr-un divorț foarte dureros în urmă cu aproximativ un an. În cadrul unui interviu, artista a vorbit deschis despre această rană și a dezvăluit motivul care a determinat-o să pună stop unei relații atât de repede. Mai mult decât atât, blondina a vorbit și despre cum trebuie să arate un bărbat perfect din punctul ei de vedere.

Bianca Rus a avut parte de o relație tumultoasă. După doar o lună de căsnicie, cei doi și-au spus adio din cauza comportamentului bărbatului. Cu toții ne-am fi gândit că Bianca Rus se pune, în sfârșit, la casa ei, însă lucrurile nu au stat deloc așa. Artista a dezvăluit că a avut motive întemeiate pentru a pune capăt acestei relații. Mai exact, bărbatul era dependent de alcool. Acest bărbat nociv al bărbatului a fost dezvăluit abia după ce și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.

„Niciodată părinții mei nu s-au băgat în relațiile mele. Ai mei sunt la 700 de kilometri distanță și vorbele le suflă vântul, eu trebuie să fiu deșteaptă, să iau tot ce este bun de la ei și sa pun în practică. Despre fostul soț mie nu mi s-a spus nimic de rău, însă eu nu am putut să stau lângă un bețiv. Eu nu pot să stau lângă un om care bea, dacă eu nu am vicii. La început nu consuma alcool, dar apoi și-a arătat adevărata fața”, a declarat Bianca Rus, la un post de televiziune.

Bianca Rus, detalii neștiute despre fostul ei soț. De ce au divorțat după doar o lună: „Și-a arătat adevărata fața”
social media

Bianca Rus a descris bărbatul perfect pentru ea

Pe lângă subiectul divorțului, Bianca Rus a abordat și subiectul bărbatului perfect pentru ea. Artista a vorbit despre cum ar trebui să arate un bărbat care să fie pe placul ei. Se pare că nu are pretenții extravagante. Bianca își dorește un bărbat de casă, care să fie capabil să-și întemeieze o familie.

În cazul Biancăi Rus, experiența își spune cuvântul. Relațiile pe care le-a avut de-a lungul timpului au determinat-o să caute simplitatea la un bărbat și să-și dea seama că un bărbat familist este foarte valoros. Se pare că numai un astfel de om i-ar mai putea fura inima frumoasei artiste.

„Nu o să-mi iau lângă mine un copil sau un băiat care nu știe de capul lui, nici unul care doarme sub pod. Nu vreau nici un milionar în euro. Nu aspectul fizic este foarte important. Pentru mine contează să fie familist, să pot să am o căsnicie îndelungată cu el. Eu nu pot să cunosc un bărbat într-o zi”, a mai spus cântăreața.

Share.

Mihaela are 22 de ani. A absolvit studiile la Facultatea de Litere, „Universitatea București” și activează în domeniu de 3 ani, lucrând la mai multe publicații.