Bianca Pop este cunoscută pentru rolul său de ispită în emisiunea Insula Iubirii, dar și pentru frumusețea și aspectul ei.

Bianca este personaj controversat, în special după ce a afirmat în cadrul unui interviul: „Fără 1.000 de euro cash nu ies din casă”.

Vedeta s-a făcut în trecut cunoscută pentru viața sa luxoasă, dorința de afirmare și felul ei direct de a spune lucrurile. A afirmat de foarte multe ori că dorința ei este să aibă o carieră în televiziune.

În prezent, Bianca a renunțat la viața de vedetă și și-a schimbat în totalitate țelurile. Aceasta s-a retras în Brașov, alături de iubitul său, cu care se pare că are o relație de lungă durată.

Adesea întrebată de rolul său de ispită, a afirmat că nu își dorește să dezbine familii. Se pare că schimbările din viața ei personală i-au afectat și modul de a gândi, dar și cariera.

Aceasta a declarat pe contul său de Instagram: ,, Aici se termină rolul meu ca ispită la Insula iubirii. Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care îmi dați mesaje frumoase, chiar și celor care mă jigniți. Nu uitați de unde ați plecat, nu uitați că există un Dumnezeu.”

De asemenea, ea a mai adăugat: ,, Sunt foarte bine. Sănătoasă, fericită și iubită. Nu sunt perfectă. Nici nu voi fi!,,.

Se pare că Bianca are o viață liniștită acum, părăsind Bucureștiul, tabloidele și scandalurile în care a fost implicată.