Ce a pățit fosta ispită dee la „Insula Iubirii”?

Bianca Pop a fost trasă în țeapă de un client, după ce acesta a făcut botezul fetiței sale la ea și la iubitul ei în restaurant. Fosta ispită de la „Insula Iubirii” a povestit, în exclusivitate pentru Antena Stars, prin ce a trecut.

Bianca Pop a fost țepuită de un client

Bianca Pop a povestit că doi clienți au venit să facă botezul fetiței lor în restaurantul ei și al iubitului ei. Inițial, iubitul vedetei nu a acceptat propunerea, dar ulterior s-a răzgândit.

„El a venit într-o zi la noi, la restaurant, a intrat pe poartă și eu eram în bar, iar barul este cu grilaje, și am întrebat cine sunt, ce doresc și a început să strige că nevasta lui este fana mea, de la Insula Iubirii, vrea și ea să se opereze ca mine, nu știu ce. Fiind drăguță, l-am întrebat cu ce să îi servesc, i-am și servit cu două cafele, două sucuri… și au zis că vor să facă botezul fiicei lor la noi.

Sursa: Social Media

Între timp a venit George acasă, pentru că era la cumpărături, și a întrebat cine sunt ei. I-am spus de unde sunt și că vor să facă botezul aici. George inițial a refuzat, dar atât s-au rugat de el încât a acceptat. Când ai un botez este absolut normal să îți plătești lăutarul, drumul și cazarea acestuia, că nu este botezul nostru, noi doar am închiriat localul, iar tu plătești meniurile”, a povestit vedeta.

Ce a pățit fosta ispită de la Insula Iubirii

Cu atât mai mult, fosta ispită de la Insula Iubirii a declarat că botezul a fost unul reușit, dar după terminarea acestuia, a doua zi, cei doi clienți care au organizat totul nu au mai vrut să plătească masa organizată de ispită și iubitul ei.

„Totul a fost frumos, un botez reușit și frumos, iar după treaba asta, a doua zi am făcut noi eveniment românesc. La intrare se plătea meniul 35 de euro de persoană. El a venit seara, la 12 noaptea, cu 12 persoane și nu au plătit 480 de euro.

După au zis că le-am furat sticlele, nu le-am furat nimic. I-am dat cele 5 sticle de băutură ale lui, plus o sticlă de vin cadou, din partea mea. După i-a spus lui George că pleacă până undeva, după ceva și că vine înapoi, dar nu a mai venit, nu a mai plătit nimic”, a continuat ea.

Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.