Bianca Giurcanu este destul de panicată și simte că nu este deloc în regulă ceea ce se întâmplă în rândul companiilor aeriene.

Nu multă lumea știe că Laura Giurcanu mai are o soră, pe Bianca. Blondina nu activează deloc în domeniul în care este cunoscută sora ei mai mică. Bianca a ales aviația și, mai exact, este stewardesă. Cum în ultima perioadă lucrurile sunt destul de instabile în acest domeniu, nici sora Laurei nu a fost lipsită de neplăceri. 

CITEȘTE ȘI La ce companie aeriană este stewardesă sora Laurei Giurcanu. Sigur nu te așteptai la asta. VIDEO

Bianca Giurcanu nu este una dintre prezențele frecvente pe micile ecrane. Sora Laurei Giurcanu a ales să se axeze mai mult pe domeniul online, acolo unde o urmăresc mii de fani. La un moment dat, Bianca a cochetat cu televiziunea, atunci când a făcut parte din proiectul „Bravo, ai stil! Celebrities”. Din păcate, parcursul ei a fost unul scurt.

Imediat după încheierea filmărilor pentru ea, sora Laurei a decis să se întoarcă la prima ei pasiune și anume, aviația. Bianca a îmbrăcat uniforma de stewardesă și a început să își reia programul normal de lucru. Tocmai când credea că apele s-au mai liniștit, blondina a primit una dintre cele mai proaste vești din ultima perioadă.

Bianca Giurcanu a rămas fără job. Cum a primit sora Laurei vestea că nu va mai lucra prea curând
Facebook

Bianca Giurcanu așteaptă să fie chemată la muncă

Bianca Giurcanu a recunoscut că problemele pe care le are BlueAir în ultima perioadă au dat-o peste cap cu totul. De obicei, ca și stewardesă, aceasta își afla orarul de zbor cu o zi înainte de a intra la muncă. De data asta i s-a părut ceva dubios faptul că nimeni nu a mai anunțat-o nimic.

Biancăi i se pare foarte ciudat că mereu a fost amântă data de reluare a zborurilor. Vedeta le-a povestit totul fanilor din online care nu au cea mai bună părere despre ceea ce se întâmplă. Mulți dintre urmăritorii ei o îndeamnă să nu mai stea să aștepte, ci să încerce să se transfere către alte companii.

Momentan, Bianca Giurcanu nu se gândește atât de departe, însă, dacă lucrurile nu vor reveni la normal, o să ia în calcul și varianta asta.

@biancagiurcanu Replying to @ioanaaa27 ♬ original sound – Bianca Giurcanu

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.