Bianca Drăgușanu este hotărâtă să își înceapă o viață nouă departe de România. Se pare că Dubaiul i-a adus pe tavă foarte multe oportunități, astfel că mutarea în acest loc ar veni ca o gură de aer pentru diva noastră. Situația devine din ce în ce mai serioasă cu cât își dorește să o ia și pe Sofia cu ea.

Bianca Drăgușanu a avut de întâmpinat foarte multe obstacole în ultima vreme în ceea ce privește partea sentimentală. Relația cu afaceristul Alex Bodi s-a dovedit a fi un eșec total. Scandalurile și certurile par că s-au mai domolit, iar Bianca Drăgușanu pare că, ușor, dar sigur, își reintră în ritm. Este pregătită să deschidă un nou capitol în viața ei alături de minunata sa fiică, micuța Sofia.

Lucrurile sunt foarte serioase, astfel încât blondina deja este în căutarea unui apartament pe care să îl cumpere în Dubai. Știm cu toții faptul că Bianca are o afacere de succes în România foarte profitabilă și nu poate renunța la ea. Mai degrabă, poate fi vorba despre o extindere în plan profesional, mai ales că în Dubai se află și Ramona Gabor, una dintre bunele sale prietene care o duce extrem de bine.

Bianca Drăgușanu, divă pe rețelele de socializare

Chiar și așa, Bianca Drăgușanu a demonstrat de-a lungul timpului că este o femeie foarte puternică și destul de capabilă, astfel că nu ne-am mira dacă ar administra două afaceri de succes chiar dacă se află în locuri total diferite. Fosta soție a lui Alex Bodi este deja obișnuită cu drumurile Dubai – București, așa că acest lucru nu ar fi o problemă pentru ea.

Bianca Drăgușau, pregătiri intense pentru mutarea în Dubai! Ce planuri are cu fiica sa, Sofia

Bianca Drăgușanu se menține într-o formă de invidiat! Nu se lasă deloc în fața rivalei sale, Daria Radionova. Fotografiile pe care ea le postează adesea în mediul online ne-au dat de înțeles că blondina trăiește o viață plină de lux, plimbându-se numai prin cele mai exclusiviste locuri ale lumii.