Bianca Drăgușanu, lovitură după lovitură pentru Alex Bodi! Afaceristul este istorie pentru blondină de acum înainte. Diva face cât mai mult gesturi pe rețelele de socializare prin care dă de înțeles că este pregătită să înceapă o nouă etapă în viața ei alături de un alt bărbat. Nu se sfiște să arate faptul că este proaspătă burlăciță și că își dorește alături un nou partener de viață. Postările ei din mediul online vorbesc de la sine.

Reclamă

Relația de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a fost foarte încurcată de-a lungul timpului. S-au despărțit și s-au împăcat de atâtea ori până când au rămas, în final, unul fără celălalt, se pare. Această despărțire pare că le priește amândurora. Ce-i drept, mai mult lui Alex Bodi, căci el se află deja într-o relație amoroasă chiar cu rivala Biancăi. Diva noastră își arată disponibilitatea cu orice ocazie și nu se mai gândește, nici în ruptul capului, să se reîmpace cu afacerist orice s-ar întâmpla. Postările ei din mediul online reprezintă o dovadă vie că Alex Bodi a rămas în trecut definitv.

Reclamă

De când s-a despărțit de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu publică parcă cele mai sexy fotografii cu ea, semn că este pregătită să recucerească și să primească în viața ei un nou mascul care să îi ofere iubire.

Bianca Drăgușanu își expune în mod public dorința de a intra într-o nouă relație. Dovadă este chiar mesajul postat de vedetă pe Instagram, cu care i-a luat prin surprindere pe toți.

„Vreau să trăiesc în dragoste”, este mesajul transmis de Bianca Drăgușanu la un InstaStory.