Bianca Drăgușanu se consideră o femeie de succes, iar acest lucru o arată și conturile sale bancare. Vedeta și-a depăși cu mult condiția, iar contractele îi vin pe bandă rulantă. Succesul pe care îl are i-a dat ideea blondinei de a deschide o nouă afacere. Este vorba despre așa numita „Școala divelor”, undă aceasta va preda din cunoștințele ei și va ajuta și alte femei să reușească.

În urmă cu trei ani, Bianca Drăgușanu a avut ideea de a deschide o școală, unde să își învețe cursantele cum să ajungă la succes și cum să se comporte. Blondina crede că are multe lecții importante de oferit, așa că „Școala divelor” este locul în care își va împărtăși cunoștințele. Aceasta spune că școala vieții este cea mai important, iar la acest capitol ea excelează.

„Mi-am da seama că cea mai bună școală-n viață, care m-a ajutat pe mine să reușesc, este de fapt școala vieții. Eu am prietene și cunoștințe cu două, trei facultăți și sunt vânzătoare. Se plimbă cu metroul. Eu nu am reușit să termin o facultate, dar am tot ce-mi trebuie. Vreau să deschid o școală de dive.”, declara Bianca Drăgușanu, în urmă cu ceva timp.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Bianca Drăgușan nu renunță la idee și vrea să deschidă „Școala divelor”! Cursantele vor învățat de la ea cum să devină femei de succes Instagram

„Vreau să mă implic total”

Deși ideea i-a venit acum ceva timp, până acum Bianca Drăgușanu nu a pus proiectul pe picioare. Cu toate acestea, blondina nu a renunțat și intenționează să își materializeze ideea. Până acum nu a avut timpul necesar să se ocupe de „Școala divelor”, dar o va face.

Bianca Drăgușanu o să fie cea care predă și este sigură că proiectul va avea succes. Aceasta vrea să facă totul ca la carte și nu dă înapoi.

„A fost o idee de a mea de acum trei ani. Nu am materializat-o încă. Sar nu am renunțat la ea. Pentru ce este nevoie să mă implic personal. Iar timpul nu mi-a permis, momentan. Sunt adepta lucrului bine făcut. Să iasă totul perfect. Iar acest proiect necesită timp și implicare. Iar eu vreau să mă implic total, să fiu cea care predă.”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit playtech.ro.