Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au avut parte de o căsnicie foarte frumoasă până la un punct. Au avut parte de dragoste cu năbădăi, de multe despărțiri și împăcări. Când toată lumea credea că sunt suflete pereche și că nimeni și nimic nu îi poate separa vreodată, iată că cei doi și-au spus adio într-un mod nu foarte amiabil. Blondina și-a deschis sufletul și a vorbit fără reținere despre ceea ce simte și despre ceea ce s-a întâmplat, cu adevărat, în viața ei.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost, la un moment dat, unul dintre cele mai admirate cupluri din țara noastră. Este adevărat că mariajul lor nu a fost unul tocmai pașnic. Cu toate că iubirea exista, lucrurile au mers în direcția greșită, Bianca Drăgușanu suferind foarte mult după despărțire, dar mai ales în timpul în care se aflau într-o relație.

În ciuda faptului că episoadele de despărțire nu au fost deloc puține, cei doi au găsit de fiecare dată motive, întemeiate sau nu, să se întoarcă unul în brațele celuilalt. Acum, privind în urmă, Bianca Drăgușanu etse de părere că nu ar fi trebuit să procedeze așa și că cea mai bună soluție pentru ea ar fi fost să rupă relație de mai multă vreme.

Bianca Drăgușanu regretă mariajul cu Alex Bodi?

Pe cât de frumoase au fost lucrurile atunci când au ales să se căsătorească, pe atât de întunecată a fost mai ales ultima și definitiva lor despărțire. Bianca Drăgușanu și fostul ei soț sunt la cuțite chiar și în ziua de astăzi, semn că socotelile nu au fost încheiate definitiv între ei. Fieacare aruncă cu pietre în celălalt, iar dezvăluirile bombă parcă nu mai încetează să apară.

În cadrul unui interviu, Bianca Drăgușanu a vorbit cu inima deschisă despre perioada care i-a adus cea mai mare suferință. Se pare că, din prea multă iubire față de afacerist, ea a uitat să mai aibă grijă de sufletul ei și să își ofere iubirea de sine de care are nevoie.

”Perioada in care eu nu m-am iubit și m-am pus pe locul doi în viața mea și prioritate făceau alte persoane. Nicidecum ordinea în care mă aflu acum. În viața mea sunt eu și multă lume ar avea tendința să spună de mine că sunt egocentristă. E posibil să fiu, dar atâta timp cât eu sunt bine, toată lumea după mine e bine.”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu urmează să se mărite a treia oară, însă spune că regretă căsnicia cu Alex Bodi? ”Nu a meritat. L-am iubit mai mult decât mă iubeam pe mine”

Bianca Drăgușanu: ”puneam pe altcineva înaintea mea și nu era copilul meu”

Mai mult decât atât, Bianca Drăgușanu este ferm convinsă de faptul că tot ceea ce a făcut pentru Alex Bodi a fost în zadar și că nu a meritat nimic din ce ea i-a oferit. Printre marile sale regrete este că nu a pus-o pe fiica ei pe primul loc în anumite momente.

”Și atunci prioritățile din viața mea erau altele, puneam pe altcineva înaintea mea și nu era copilul meu, din păcate, care s-a dovedit că nu a meritat nici dragostea mea, nici atenția mea, nici respectul meu. Nimic din ce i-am dat. Sunt un om foarte implicat și devotat. L-am iubit mai mult decât mă iubeam pe mine, că altfel nu îmi explic cum am putut să rabd atâtea lucruri. Lucrurile s-au așezat, totul a trecut.”, a mai spus frumoasa blondină.