După ce Gabi Bădălău a anunțat public că nu mai formează un cuplu cu Bianca Drăgușanu, acum a venit rândul blondinei să facă dezvăluiri fără perdea. Fosta prezentatoarea a spus adevărul, după ce în ultimele zile s-a tot zvonit că urmeză să devină mamă pentru a doua oară. Ce a scos la iveală? 

Bianca Drăgușanu a rupt tăcerea! Vedeta de televiziune a explicat de unde a pornit zvonul că ar fi însărcinată din nou. Invitată în emisiunea Teo Show, ea a recunoscut că în momentul de față nu poate vorbi despre o sarcină. Cu toate acestea, ea și fostul ei partener, Gabi Bădălău, și-au dorit să devină părinți. Din păcate, cei doi au ajuns să se despartă.

Bianca Drăguşanu nu este însărcinată pentru a doua oară

Blondina a precizat faptul că atunci când va fi într-adevăr gravidă, ea va prima care va face anunțul cel mare.

„A apărut acest zvon, dar îți spun sincer că și dacă ar fi fost adevărat, până nu sunt sigură pe ce vreau eu și pe sănătatea mea și a copilului care urmează să vină pe lume, eu nu aș fi recunoscut.

Dacă voi rămâne însărcinată, voi veni la tine în emisiune când voi avea 4-5 luni și voi fi sigură că sarcina decurge cum vreau eu și medicul și atunci nici nu mai poți să ascunzi.

 A pornit de la faptul că noi ne doream foarte tare să fim părinți. Nu am fost la nicio clinică, cum s-a scris. Am vorbit despre viitor, e normal despre un an jumătate să vorbești despre asta. E un subiect foarte sensibil, delicat și nu vreau să vorbesc foarte mult, nu e cazul”, a explicat aceasta, la Kanal D.

foto: instagram

De ce s-au despărțit blondina și Gabi Bădălău

Cei doi au decis să pună capăt relației după aproape doi ani, iar acum merg pe drumuri separate. Recent, Bianca Drăgușanu a vorbit despre motivele care au dus la despărțire și cum s-a ajuns în această situație.

„A fost o chestie acum câteva săptămâni, și de atunci la revedere, fiecare pe drumul lui! Mie mi se pare amuzant că și-a dat seama după trei săptămâni că nu mai avem cum să rezonăm în aceeași energie.

Atât timp cât eu pot să-mi ofer siguranță singură, pot să-mi ofer protecție singură, pot să-mi ofer cadourile cele mai frumoase, mi le fac singură.

Atât timp cât eu sunt bine pe picioarele mele, nu am nevoie de cineva care nu știe să mă facă fericită! Și mie îmi place viața, dar avem viziuni diferite despre ce ne place. Ne dorim chestii diferite și ne plac chestii diferite.”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit cancan.ro.