Bianca Drăgușanu a ieșit la un suc cu prietenele și la plecare s-a urcat într-un Ferrari fabulos.

Bianca Drăgușanu este o apariție de fiecare dată când iese pe stradă! Sexy, frumoasă, spectaculoasă, cu o ținută pusă la punct din cap până în picioare, fosta prezentatoare TV pare că nu poate da greș niciodată, dar absolut niciodată când este văzută în public.

O dovadă în acest sens este o reprezintă și ultima ieșire a Biancăi Drăgușanu la un suc cu prietenele ei apropiate. Îmbrăcată fabulos, în pantaloni negri pană, cu vedere la gleznă, un top mulat de culoarea pielii, care îi acoperea doar bustul și îi lăsa la vedere abdomenul bine lucrat la sală, un sacou de lână până în talie, pantofi stiletto, geantă de fițe și ochelari de soare, ai fi jurat că diva era chiar un star de la Hollywood. ”Bia este specială, cu adevărat incredibil de spectaculoasă”, au comentat cei care au văzut-o la fața locului.

Cum era de așteptat, Bianca Drăgușanu a captat întreaga atenție a trecătorilor, mai ales în momentul în care, la plecarea de la restaurant, a urcat într-un Ferrari roșu, ultimul model, în valoare de 400.000 de euro, un bolid care i-ar face invidioși până și pe cei mai potenți afaceriști români. Tacticos, fără a sta la discuții, cu zâmbetul pe buze, semn că întâlnirea cu fetele a fost una relaxantă, iar ea a depășit absolut toate problemele cu care s-a confruntat în ultimele luni, blonda s-a așezat confortabli pe scaun și a plecat înspre casă.

Pe de altă parte însă, Bianca Drăgușanu a făcut furori într-un Ferrari de 400.000 de euro, dar a și ridicat o serie de semne de întrebare în clipa în care, la scara localului de lux, la volanul mașinii era un bărbat interesant, care se ascundea în spatele unei perechi de ochelari de soare. Mulți s-au gândit probabil de ce nu era Alex Bodi persoana din stânga vedetei, să fie iar vreo problemă în cuplu? Ei bine, WOWbiz.ro are răspunsul. În realitate, Bianca este foarte fericită cu soțul ei, chiar foarte fericită, și tânărul misterios este nimeni altul decât Vlad, unul dintre reprezentantul firmei italiene în România, un bun prieten de-al blondei, care, la rândul său este imagine a companiei de lux pe plaiurile mioritice.