Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu ar fi ajuns din nou la despărțire, după relatările fostei sale prietene, Iulia Sălăgean. După ce aceasta a acuzat-o pe Bianca Drăgușanu că i-a șters contul de Instagram în nenumărate rânduri, a făcut mărturisiri despre viața personală a fostei lui Bodi, menționând chiar că diva o consideră o amenințare în relația cu Gabi Bădălău.

Iulia Sălăgean și Bianca Drăgușanu au dat startul unui nou scandal de proporții și se pare că dezvăluirile se țin lanț.

Mărturisirea Iuliei Sălăgean legată de despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău am putea spune că ar fi adevărată, mai ales că cei doi au petrecut sărbătorile separat, fiecare cu copiii lui. Până la proba contrarie, informația oferită de Iulia Sălăgean rămâne doar la stadiul de zvon.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au spus adio? Iulia Sălăgean a scos la iveală adevărul: „I-ar fi frică să nu mă răzbun eu”
social media

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au spus adio?

Cu toate acestea, Iulia Sălăgean susține faptul că Bianca Drăgușanu i-a spart contul de Instagram pentru a evita o eventuală apropiere între ea și Gabi Bădălău în urma despărțirii divei. Mai mult decât atât, Iulia Sălăgean susține că și Gabi Bădălău s-ar confrunta cu aceeași problemă în ceea ce privește contul de Instagram.

„Nu am de ce să am o problemă cu ea. Nu am avut nici când a fost o trădătoare. Și ca să aflu pe parcurs că s-a despărțit de Gabi, iar odată, la o emisiune ce se dă la miezul nopții, s-a spus că ei i-ar fi frică să nu cumva să mă răzbun eu, cum ea mi-a stricat mie familia, să îl iau eu pe Gabi. Niște copilărisme din astea, dar nu mă cobor eu la nivelul ăsta, dar prin gândirea asta a ei îmi dau seama că s-a despărțit de Gabi și e frică. Dar apropo și contul lui Gabi a fost închis”, a spus Iulia Sălăgean.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au spus adio? Iulia Sălăgean a scos la iveală adevărul: „I-ar fi frică să nu mă răzbun eu”
social media

Bianca Drăgușanu a dat-o în judecată pe fosta sa prietenă după ce a denigrat-o

În urma mărturisirilor Iuliei Sălăgean de pe Facebook, Bianca Drăgușanu și-a ieșit din minți. A hotărât să o dea în judecată pe cea care i-a aruncat cuvinte jignitoare în mediul online. Fosta soție a lui Victor Slav rămâne pe poziții. Este gata să o determine pe Iulia Sălăgean să o facă să plătească la propriu pentru denigrare.

„Nu știu cine e domnișoara. Nu știu cu ce se ocupă, dar cu siguranță îi va trebui o ocupație să-mi plătească niște daune pentru denigrare. Fix în acest moment stau de vorbă cu un avocat pentru. Nu pot permite oricărui personaj dubios să folosească apelative din domeniul probabil în care trăiește. Nu o cunosc. Nu am o legătură, nu mă asociați. În aceste momente se ocupă un avocat de lipsa de educație a personajului”, a spus Bianca Drăgușanu.