Celebrul cuplu pare să fi ajuns într-un punct de înțelegere și iubire la care alte perechi doar visează

După numeroase certuri, despărțiri, împăcări și controverse, cei doi parteneri par mai fericiți ca niciodată. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au mai dat recent o șansă de a face ca relația lor să meargă. Împăcarea s-a dovedit a fi alegerea potrivită pentru amândoi. Imaginile din vacanța romantică în care au plecat vorbesc de la sine.

Cei doi amorezi au ales Thailanda

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au ales să își facă împăcarea și mai dulce. Cei doi și-au făcut bagajele și au plecat direct în Thailanda. Celebrul cuplu a optat pentru una dintre cele mai vizitate zone ale acestei țări. Din Bangkok, Bianca și Gabi au plecat direct în Phuket.

Majoritatea turiștilor aleg aceasta provincie pentru peisajele de vis, apa mării cristalină. Experiența în sine este una fascinantă. Cei care se cazează la resorturile de lux de aici pot vedea diverse specii de animale, păsări și chiar insecte. De altfel, partea culinară este de asemenea un astfel spectaculos bifat în vacanța în Thailanda. Diferite preparate și gusturi aparte, toate la prețuri extrem de accesibile.

Sursa foto: Instagram

Datorită acestui aspect, mulți turiști chiar și din România aleg Thailanda inclusiv în sezonul rece. Ideea de a sărbători Crăciunul în celălalt capăt al lumii, pe plajă sună atractiv pentru mulți.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se bucură din plin de această experiență. Creatoarea de modă a postat în mediul online numeroase fotografii din vacanța romantică. Cei doi s-au delectat cu prosseco pe plajă, au ieșit la cină romantică și au petrecut timpul împreună.

Blondina radiază de fericire în brațele partenerului ei, iar acest lucru a fost observat și de fanii ei. Urmăritorii blondinei s-au întrecut în a le transmite amorezilor aprecieri.

Înainte de a pleca în vacanță, Bianca și Gabi au fost prezenți împreună la petrecerea fiicei vedetei. Bianca a organizat până la cele mai mici detalii totul pentru ziua de naștere a Sofiei.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.