Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit din nou, iar de data asta se pare că este definitiv. În luna martie, cei doi au anunțat divorțul, dar cu toate astea au rămas împreună. Cu actele semnate, cei Bianca și Alex au luat decizia de a rămâne totuși unul lângă altul. Au petrecut perioada de izolare împreună, alături de copilul lor, dar acum dau vestea bombă. S-a termina între ei și nu vor să mai audă niciodată unul de celălalt. Să fie oare de data asta pentru totdeauna sau o fi doar o ceartă ca toate celelalte?

În ultima vreme, Bianca Drăgușanu s-a dedicat în totalitate fetiței sale. Petrece mult mai mult timp alături de ea și se bucură împreună de momente mamă-fiică. Cât despre fostul ei soț, se pare că a șters de pe rețelele sociale toate fotografiile cu el. Același lucru l-a făcut și el, fără să stea prea mult pe gânduri; semn că de data aceasta s-a terminat definitiv între ei.

Nu este prima dată când Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se despart și nu va fi nici prima dată când se iartă unul pe celălalt. Dacă de data asta va fi la fel, rămâne de văzut. La câteva zile după despărțirea din luna martie, Bianca a fpcut o serie de dezvăluiri despre felul în care s-a simțit. Mai mult de atât, a vorbit și despre motivele pentru care a acceptat să se împace cu el, deși semnaseră actele de divorț la notar.

Ce a declarat Bianca în urmă cu ceva timp?

”Sunt mai vulnerabilă atunci când mă îndrăgostesc, sunt mai naivă, sunt mai toantă așa..Iar el a profitat de lucrul acesta. Eu sunt foarte împăcată cu mine și consider că am făcut tot ce-i mai bine și mai bun, și am dat tot ce-i mai bun în relația asta, i-am demonstrat că sunt o femeie care merită. Dar mie nu îmi plac schimbările astea de comportament și de atitudine de la o oră la alta, mi se par foarte periculoase, dăunătoare și chiar mă sperie. Tocmai de aceea, vreau să mă retrag demnă din viața. A fost bărbatul vieții mele.”, spunea ea.