Bianca și Bodi pot spune că trăiesc o poveste de dragoste demnă de realizarea unei telenovele, pentru că s-au despărțit de foarte multe ori, apoi s-au împăcat. Au trecut, de asemenea, prin multe scandaluri și chiar printr-un divorț. Ce să mai…o telenovelă în toată regula.

Întreaga poveste de dragoste a controversatului cuplu ar putea fi urmărită de milioane de români la TV. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi ar fi primit o ofertă din partea unui post de televiziune pentru a fi protagoniștii unui reality show.

Se pare că vedetele vor filma acest reality show în Londra, acolo unde aparent se fac deja pregătiri în apartamentul închiriat special pentru realizarea emisiunii. Unora le este greu să creadă că acest lucru va fi posibil, dar fanii ar putea avea o surpriză în legătură cu asta. Cei doi au divorțat cu scandal, la notar, în 10 martie, 2020. Cei doi și-au aruncat valuri de acuzații în public despre infidelitate, violență domestică și detalii financiare. După două săptămâni de certuri mediatizate, Bianca și Alex nu au mai putut rezista unul fără celalălt și au reaprins flacăra iubirii.

„Am fost calmă până la un moment. Mulți îmi scriu despre asta și aș vrea să vă spun că nu doresc să iau parte la acest circ. Aș vrea să clarific un singur lucru. Părerea acestei femei jalnice e la fel de stupidă și mizerabilă ca ea însăși. Îmi pare rău de ea și de gelozia ei. Nu are nici clasă, nici maniere. După atâtea operații estetice încă mai este nesigură pe ea. Nu am ofensat-o prima și nu sunt motivul divorțului lor așa că nu înțeleg de unde apare toată răutatea asta. Clovn patetic și gelos!”, spunea Bianca la începutul anului.