După multe suișuri și coborâșuri, relația Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi s-a stabilizat. Cel puțin din declarațiile femeii. Se pare ca a fost nevoie să divorțeze ca să își găsească drumul unul către celălalt.

Într-un interviu pentru Antena Stars, blondina a declar ca vrea sa șteargă din mintea ei tot ce s-a întâmplat în trecut și să îi dea o nouă șansă fostului ei soț.

„Eu sunt supărată, rănită, dezamăgită, dar sunt de acord să îi dau un timp în care să văd că ceea ce spune este echivalent cu ceea ce face. Vreau să îmi dea o dovadă a maturității și să îmi demonstreze că se poate schimba și i-am promis că o să îi acord această șansă, ca să văd dacă se poate schimba. Eu doar îmi doresc să văd fapte înaintea vorbelor și încerc să cred că tot ceea ce spune este în concordanță cu ceea ce vrea să facă. ” a spus Bianca Drăgușanu, cu puțin timp în urmă.

După această împăcare controversată, surse din apropierea celor doi susțin că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se gândesc să aducă pe lume un copil. Chiar afaceristul dezvăluise în urmă cu ceva timp că se simte pregătit să devină tată. Asta nu e tot! Cei doi vor să se si recăsătorească, dar de data aceasta, să aibă parte de un eveniment grandios așa cum și-l dorea blondina, înainte de divorț.

Să sperăm că cei doi nu vor reveni la discuțiile de dinainte și că de data aceasta relația lor va dura până la adânci bătrâneți.