Bianca Drăgușanu continuă să-și uimească fanii de pe rețelele de socializare. După ce zilele trecute ar fi avut parte de despărțiri ș împăcări fulgerătoare alături de partenerul ei, de data aceasta, diva le-a mărturisit că își mărește familia cu un nou membru.

Bianca Drăgușanu este în atenția publicului larg în fiecare zi. Blondina niciodată nu se teme să-și asume viața foarte provocatoare pe care o are și, în ciuda faptului că, uneori, în viața ei apar foarte mult schimbări radicale într-un timp foarte scurt, nu se ascunde după degete, tot ea fiind cea care oferă toate clarificările de care fanii ei au nevoie.

Bianca Drăgușanu, anunț șocant pe Instagram

La scurt timp după ce s-a speculat că s-ar fi împăcat cu fostul iubit, Bianca Drăgușanu și-a surprins prietenii virtuali din mediul online cu o nouă  veste. Diva își dorește foarte mult să devină mama pentru a doua oară și să-i dăruiască micuței Sofiei un frățior sau o surioară, dar viața nu a fost de partea ei până acum din acest punct din vedere, așa că a găsit soluții alternative.

Sursa: Captură de ecran

Cu două seri în urmă, în brațele Biancăi Drăgușanu a ajuns un nou pui de câine, după care este de-a dreptul topită.

Cu toate că este o mare bucurie pentru ea, se află în dilemă, pentru că nu știe ce nume să-i pună.

Știm cu toții că Bianca Drăgușanu mai are un cățel la fel de drăgălaș de talie mica, însă se pare că de data aceasta diva a simți nevoia că trebuie să fie „protejată” de o cățelușă care poate crește mai mult decât micuțul patruped alb pe care îl avea deja.

Bianca Drăgușanu este o persoană cu frica lui Dumnezeu

Cu numai două zile în urmă, după ce s-a zvonit că a avut loc o nouă împăcare, Bianca Drăgușanu și-a luat fanii prin surprindere cu locul în care a decis să meargă alături de fiica sa, Sofia. Cele două au ajuns la biserică, acolo unde au petrecut câteva minute numai bune pentru a-și pune în ordine și pace în suflete.

Sursa: Social Media

Nu este prima dată când Bianca Drăgușanu confirmă faptul că este un om foarte credincios și, în ciuda programului foarte încărcat pe care îl are în fiecare zi, niciodată nu uită să mulțumească și să fie recunoscătoare pentru viața sa.