Bianca Drăgușanu a împodobit bradul de Crăciun.

Bianca Drăgușanu nu mai are nevoie de nicio prezentare! Cu doar câteva ore în urmă, diva și-a împodobit bradul pentru sărbători. Așa cum ne-am așteptat cu toții, este unul dintre cei mai sclipitori și bogați brazi de Crăciun, cu multe globulețe și accesorii sclipitoare.

Bianca Drăgușanu postează zilnic pe rețelele de socializare și îi ține pe fanii ei la curent cu tot ceea ce face. Ocazia împodobirii bradului nu putea fi trecută cu vederea, așa că diva le-a arătat internauților pe InstaStory care este rezultatul final.

Se pare că blondina a avut și ajutoare, care i-au îndeplinit dorința de a avea un brad ca în povești, fix pe placul ei. Fanii s-au arătat foarte mulțumiți de rezultat și au avut reacții pozitive.

Bianca Drăgușanu și-a împodobit bradul de sărbători! Cum arată cel mai extravagant brad de Crăciun / FOTO
Instagram

”Fiță, fiță! Dar n-aș vrea să mă laud singură, pentru că nu am făcut toată munca asta singură, am aici două ajutoare de la Moș Crăciun. Sunt două ajutoare care mi-au stilizat bradul, ca să ne înțelegem. Oamenii ăștia sunt geniali, pentru că, dacă aveți nevoie, vin și cu stilist! Un brad stilizat”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Bianca Drăgușanu a vorbit despre relația cu Adrian Cristea

În cadrul unui interviu recent, Bianca Drăgușanu a vorbit despre relația cu fostul fotbalist de la Dinamo, nimeni altul decât Adrian Cristea. Se pare că blondina nu are niciun regret în legătură cu această relație. Mai mult decât atât, aceasta este de părere că a avut lucruri foarte importante din această relația, cum ar fi să se pună pe primul loc și să nu bage în seamă gura lumii.

„Da, am avut vreo 5-6 ani de relație cu Adrian, care la momentul acela a fost ce trebuie și era ceva potrivit pentru mine. De la el am învățat să fiu mai egoistă, am învățat să mă iubesc mai mult, am învățat că pe primul loc în viața ta trebuie să te pui pe tine, pentru că așa era el. Lui nu îi păsa de nimic de nimic ce îl înconjoară, ce spune X, ce spune Z. El era un om foarte nepăsător, din ce îmi aduc aminte. A fost tot o experiență a vieții mele, pe care, nu mi-o amintesc cu regret. A fost frumos la vremea aceea.”, a povestit Bianca Drăguşanu.

 

Share.

Mihaela are 22 de ani. A absolvit studiile la Facultatea de Litere, „Universitatea București” și activează în domeniu de 3 ani, lucrând la mai multe publicații.