În trecut, Bianca Drăgușanu și-a făcut împrumut bancar pentru a-și cumpăra o casă.

Recent, Bianca Drăgușanu a luat prin surprindere lumea cu mai multe dezvăluiri din trecutul ei. Ea a susținut sus și tare că nu a cerut niciodată ajutorul cuiva în privința banilor. Totuși, se pare că diva a apelat la un împrumut bancar în urmă cu ceva ani. 

În ziua de azi, Bianca Drăgușanu își permite orice și își face singură mai toate poftele. Totuși, în trecut, lucrurile nu au fost atât de roz pentru ea cum sunt acum. Astfel, blondina a fost nevoită să apeleze la un împrumut bancar.

social media

Bianca Drăgușanu a apelat la un singur împrumut bancar

Da, ai auzit bine! Bianca Drăgușanu și-a făcut împrumut bancar în trecut. Recent, diva a făcut mai multe dezvăluiri despre faptul că a făcut doar o singură dată în viață împrumut bancar. Se pare că diva a recurs la acest fapt deoarece a dorit să-și cumpere o casă nouă.

Totuși, de atunci, anii au trecut, casa a rămas, iar mai mult decât atât, creditul a fost și achitat. Așadar, se pare că diva nu duce absolut deloc grija creditelor bancare și trăiește viața din plin. Astfel, Bianca se bucură de un succes răsunător pe plan profesional și astfel își face toate poftele fără niciun fel de remușcare.

„Da, am făcut și eu împrumut bancar. Un credit adică, cu câțiva ani în urmă. Cu banii ăia mi-am cumpărat o casă. Pentru o casă am făcut împrumutul de pe atunci, așa cred. (…)”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu și-a cumpărat un apartament în Dubai

Deși în trecut a fost nevoită să facă împrumut bancar pentru a-și achiziționa o casă, în momentul de față, blondina stă foarte bine pe plan financiar. Astfel, după mai multe certuri și scandaluri ce îl implică și pe iubitul ei, Gabi Bădălău, diva sexy a hotărât să-și cumpere un apartament luxos în Dubai.

Totuși, Bianca nu a cumpărat apartamentul în rate, ci cu banii jos, exact cum a dezvăluit chiar ea. Mai mult, vedeta se gândește să achiziționeze mai multe apartamente, însă nu este sigură de acest lucru.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.