Bianca Drăgușanu își vinde ținutele după ce le poartă.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbizul românesc. Toată lumea o cunoaște și nu are nevoie de nicio introducere. Aceasta reușește să facă extrem de mulți bani datorită colaborărilor sale pe care le are, dar și din firmele pe care le deține.

Bianca Drăgușanu strălucește cu fiecare apariție a sa, fiind impecabile de fiecare dată. Ținutele sale și accesoriile ajungă să valoreze chiar și mii de euro, dar divei nu-i pare rău. Blondina se bucură de tot luxul din viața ei pentru toată munca depusă până acum.

Aceasta a participat la evenimentul VIVA unde a strălucit într-o ținută superbă, având un top și o fustă în nuanța ciclam. Bianca Drăgușanu a recunoscut ce face cu ținutele sale după ce le poartă. Vedeta le scoate la licitație și le vinde, reușind să-și aducă un venit substanțial în fiecare lună.

@momentedeinspiratie #momentedeinspiratie #biancadragusanu ♬ sunet original – Momente de Inspirație

„De câte ori porți o ținută?”

„O dată, maxim de două ori apoi le vând. Le scot la licitație și le vând. Rochiile de mireasă le-am vândut din prima.”

Bianca Drăgușanu a slăbit 30 de kilograme în doar 6 luni

Bianca Drăgușanu a ajuns prima dată pe micile ecrane cu multe kilograme în plus față de cum arată în prezent. Vedeta și-a dorit să facă o schimbare fizică și a reușit, ținând o dietă drastică timp de câteva luni. După aceasta transformare, nu s-a mai întors vreodată la kilogramele sale, având grijă la alimentație și făcând sport în mod frecvent.

„Am făcut eforturi foarte mari să ajung în forma fizică de acum. Am ţinut regim. Aveam în jur de 90 de kilograme. Cred că a fost o dereglare hormonală. De la 17 ani, până pe la 20 am fost mai pufoasă. Terminam liceul şi eram cea mai masivă persoană. Eram un munte de om. Bătălia cu kilogramele a început în sufletul meu. Nu mă mai simțeam confortabil. În 6 luni am dat peste 30 de kilograme.”, a spus Bianca în urmă cu ceva timp.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.