Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se înțeleg din ce în ce mai bine. După numeroase suișuri și coborâșuri în relația lor cei doi au ajuns cel mai probabil la un numitor comun. Pentru a-i demonstra afaceristului cât de implicată este în acest context, Bianca s-a mutat alături de acesta. Cei doi locuiau împreună însă periodic. Acum , diva și-a făcut bagajele și a ajuns în locuința de lux a lui Bădălău.

A fost ajutată de prietena ei să își amenajeze spațiul

Extrem de ocupată cu afacerea ei de la atelier, blondina a avut nevoie de ajutoare pentru a se instala în casa iubitului ei. Astfel, vedeta a apelat la buna ei prietenă, Vica, pentru a reuși să ducă la bun sfârșit planul mutării. Creatoarea de modă i-a pus în temă și pe fanii ei de pe Instagram cu detaliile legate de schimbările din viața ei.

„Mă mut și mă tot mut. Așa fac eu. Sunr ca țiganul ci șatra. Bine că am reușit să termin cu bagajele și cumpărăturile.”a dezvăluit blondina.pe contul ei de socializare.

Nunta este deja pusă la cale?

În ultima perioadă în lumea mondenă s-a discutat intens despre posibila nuntă care va avea loc între cei doi iubiți. De altfel Bianca a și confirmat recent că vrea să se mărite din nou și că are convingerea că de această dată căsătoria va fi cu noroc. Blondina și-a imaginat deja cum va arăta nunta respectivă și știe inclusiv câte ținute va purta. Chiar dacă ambii parteneri sunt nerăbdători pentru ca acest lucru să se concretizeze, momentan este imposibil. Asta pentru că milionarul Gabi Bădălău și mama copiilor lui, Claudia Pătrășcanu nu au semnat încă actele de divorț. Cei doi o duc de peste doi ani dintr-un termen de judecată în altul, din cauza faptului că nu reușesc să se înțeleagă în ceea ce privește custodia copiilor.