Anul trecut, Bianca a aflat că nu-și poate deschide un magazin online cu numele ei pentru că un bărbat necunoscut a înregistrat domeniul pe numele lui și chiar l-a scos la vânzare.  Pentru ca nu a putut afla de una singura cine i-a furat identitatea online, blonda a apelat la ajutorul avocatilor.

Reclamă

Astfel, Dragusanca a dat în judecată Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică București, pentru a afla numele din spatele domeniului.

”Am aflat că domeniul biancadragusanu.ro a fost ocupat în aprilie 2019 de o persoană fizică a cărei identitate nu o cunoaștem pentru că ICI nu mai dezvăluie numele proprietarilor de domenii persoane fizice. Așa că a trebuit să ne adresăm justiției pentru a obține o hotărâre judecătorească în acest sens.

Ulterior, după ce vom afla identitatea celui care a preluat domeniul, vom face următorii pași necesari pentru a intra în posesia lui. Domeniul biancadragusanu.ro a fost scos la vânzare, un lucru ilegal pentru că ICI nu permite tranzacționarea, deci nu poți cere bani pe o adresă de internet. ”, a declarat Elena Grecu, avocat specializat în proprietate intelectuală, pentru WOWbiz.ro, în urmă cu câteva luni.

Până la urmă, la somația judecătorilor, a apărut și numele celui care a încercat să facă rost de niște bani de pe urma Biancăi Drăgușanu. Este vorba despre D.C.F., un bărbat din Focșani, care apare în acest moment ca pârât în procesul deschis de Bianca Drăgușanu. Acesta ar putea avea probleme pentru faptul că a încercat să pună în vânzare fraudulos un domeniu de internet și ar putea să fie obligat de instanță să-i cedeze divei domeniul, în condițiile în care aceasta are numele înregistrat la OSIM ca marcă înregistrată.