Bianca Drăgușanu  a fost reclamată la Protecția Animalelor după ce și-a vopsit animalul de companie. Blodina a anunțat că o anumită persoană de sex feminin ar fi alertat autoritățile cu privire la alegerea ei. Vedeta este extrem de înverșunată pe acest lucru și a izbucnit în mediul online!

După scandalul și împăcarea cu Gabi Bădălău, dar și noul conflict cu Iulia Sălăgean, Bianca a fost nevoită să facă față unor noi probleme. Fosta asistentă Tv a fost reclamată la Protecția Animalelor după ce a ales să-și vopsească cățelul. Fosta asistentă Tv a făcut întreaga situație publică pe rețelele de socializare.

Cum a clarificat Bianca Drăgușanu întregul eveniment

Bianca Drăgușanu a fost extrem de revoltată din cauza celor întâmplate și a menționat că vrea fără doar și poate să afle cine este persoana care a reclamat-o. Diva a specificat că patrupedul ei are parte de tratamente de lux, iar vopseaua roz cu care l-a vopsit este una organică specială, iar cățelul ar fi avut parte de această schimbare, chiar într-un salon specializat.

„În timp ce eu ieșeam de la medicul meu stomatolog, mă sună un număr: „Bună ziua! Suntem de la Protecția Animalelor. Aveți o reclamație pentru că v-ați vopsit cățelușul pomeranian. I-ați vopsit codița și urechiușele roz.” (…) Adică o neica nimeni în drum, care n-are viață, s-a trezit ea să-mi facă mie reclamație.”, a mărturisit Bianca Drăgușanu în mediul online.

Bianca Drăgușanu, reclamată la protecția animalelor după ce și-a vopsit cățelul. Cum a izbucnit fosta asistentă Tv
social media

Bianca Drăgușanu: „A trebuit să-i explic doamnei că, da, cățelușul meu merge la Spa și are parte de tratamente de VIP”

„A trebuit să-i explic doamnei că, da, cățelușul meu merge la Spa și are parte de tratamente de VIP,  într-un salon super dotat și super avansat ca tehnologie. (…) A trebuit să-i explic doamnei de la Protecția Animalelor că eu nu mi-am vopsit cățelul singură acasă cu o vopsea de păr roz. (…) Vă dați seama ce creier, ce om?! Să suni și să spui că Bianca Drăgușanu și-a vopsit cățelul roz. Făi, revino-ți! Bineînțeles că vreau să aflu cine este această persoană.”, a mai povestit Bianca pe rețelele de socializare.