„La mine, cele mai multe rochii cumpărate au fost cele al căror preț s-a învârtit în jurul a 1.000 de euro.”

În urmă cu mai bine de 10 ani, Bianca Drăgușanu pășea timid în industria modei. Aceasta și-a deschis propriul atelier și a început să prezinte româncelor creațiile sale. Rochii de seară, de mireasă sau pentru evenimente speciale, toate au fost îndrăgite imediat. Cu timpul, blondina și-a consolidat brandu-ul și a ajuns să aibă acum încasări considerabile.

Bianca Drăgușanu este extrem de mândră de afacerea pe care a dezvoltat-o. Aceasta a avut succes pe piață, iar acum multe dintre românce îi poartă creațiile. Vedeta le oferă clientelor sale o gamă variată de rochii, iar cele mai bine vândute sunt rochiile de mireasă. Acestea au prețuri piperate, însă sunt la mare căutare.

Diva a dezvăluit că anul acesta a fost unul foarte profitabil pentru eu. L-a început cu 1.000 de rochii pe stoc, din care deja a vândut 900. În medie prețul unei rochii este de 1.000 de euro, iar un calcul simplu arată că blondina a avut parte de câștiguri considerabile.

„Româncele știu să aleagă, au un bun gust aparte. Și la calitate, și la frumusețea modelului, dar ținând cont și de sumele cerute. La mine, cele mai multe rochii cumpărate au fost cele al căror preț s-a învârtit în jurul a 1.000 de euro. Nu pot decât să mă bucur că am făcut atâtea fete fericite!

Când am pornit în 2022, în stoc aveam circa 1.000 de rochii de mireasă. Acum, la început de noiembrie, nu cred să mai fie mai mult de o sută. Ca atare, pot spune că am parte și de un interes sporit din partea româncelor, și de o marfă de calitate, dar și de vânzări foarte bune!”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit playtech.ro.

Bianca Drăgușanu, prosperă în afacere! Ultimul an i-a adus încasări considerabile. Ce prețuri au rochiile create de ea
Instagram

„Anul acesta e unul excelent”

Deși afacerea i-a mers ca pe roate în acest an, Bianca Drăgușanu recunoaște că pandemia i-a dat ceva de furcă. Atunci vânzările au scăzut considerabil, însă au fost recuperate în 2022. Potrivit vedetei, româncele nu au stat degeaba și numeroase nunți au avut loc. Bianca Drăgușanu a reușit să câștige încrederea clientelor sale oferindu-le produse de calitate, din materiale atent alese.

„Anul acesta e unul excelent pentru mine. În primul rând fiindcă am scăpat de pandemia aceea penibilă. Bine, nu uit că după pandemie ne-am trezit imediat cu un război! Dar în absența pandemiei, româncele au revenit la viața lor normală. Și în acest an pot spune că s-au măritat într-o veselie!

De 14 ani de când am intrat în domeniul acesta nu am mers niciodată decât pe intuiția personală. Atunci când aleg ceva, ca să le propun clientelor mele, o fac întotdeauna privind cu atenție, dar și atingând materialul rochiei.

Am o relație aparte cu mătasea, cu dantela. Cu materialele de calitate cu totul aparte, care parcă mă salută la atingerea mea. Și atunci când știu că acolo se ascunde o mică comoară, mă grăbesc, desigur, să o duc la mine acasă.”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.