Bianca Drăgușanu nu se oprește din a-și face operații estetice.

Atunci când vine vorba de operații estetice, Bianca Drăgușanu face parte din tagma vedetelor care sunt criticate pentru acest lucru. Cu toate acestea, Bianca nu ține cont de părerile negative și acționează după cum consideră de cuviință.

Sinceră după cum bine o știm, Bianca Drăgușanu nu se ferește și recunoaște că mai mereu și-ar ajusta câte ceva atunci când vine vorba de fizicul său. Chiar dacă are multe intervenții estetice, blondina nu se oprește aici. Ori de câte ori apare o noutate în acest sens, Bianca abia așteaptă să o testeze.

„Normal că o să-mi mai fac operații”

Sursa: Social media

„Eu sunt foarte asumată și mie îmi place să mă tunez tot timpul. Normal că o să-mi mai fac operații. Acum am împlinit 40, crezi că la 50 n-o să vreau să-mi fac sau la 45? Sigur apare ceva nou și vreau și eu. „ a declarat vedeta pentru spectacola.ro

Bianca Drăgușanu nu a negat niciodată că este adepta operațiilor estetice, dimpotrivă! Vedeta este foarte asumată când vine vorba de acest subiect, motiv pentru care i-a permis medicului său estetician să dezvăluie cu exactitate ce operații estetice are.

„Are injectări făcute, un botox care creează un aspect natural. Are, că și eu i-am făcut. Are injectări cu acid hialuronic la nivelul feței, de reconturare de linie mandibulară.

 La nas are rinoplastie. Două, una acum câțiva ani și acum o reconstrucție. La nivelul buzelor are intervenții cu acid hialuronic. La sâni are două intervenții chirurgicale.” a declarat în trecut Alexandru Filip, medicul estetician al Biancăi Drăgușanu

Bianca mărturisește că în prezent este cea mai bună versiune a sa, acest lucru datorându-se faptul că  mai mereu își face câte o intervenție.

„Sunt în cea mai bună variantă a mea deoarece mereu îmi place să fac un update, atâta timp cât mă simt bine în pielea mea, diferența dintre eu și alte persoane e că nu vreau să devin Angelina Jolie, eu sunt Bianca Drăgușanu.” a mai spus diva

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.