Bianca Drăgușanu a fost mereu asumată cu toate afirmațiile pe care le-a făcut.

Bianca Drăgușanu a creat un val de reacții în urmă cu ceva timp. Atunci, vedeta nu s-a ferit să își exprime părerea sinceră despre concurentele show-ului de stil de la Kanal D. Fiind destul de experimentată în acest domeniu, diva a considerat că a folosit exact termenul potrivit pentru a descrie ce se întâmplă acolo. 

Bianca Drăgușanu a fost mereu în atenția publicului. Cu sau fără voia ei, vedeta a ocupat primele pagini ale tabloidelor și a fost în mijlocul controverselor de fiecare dată. Atunci când a făcut o afirmație, Biancăi i-a plăcut să o și argumenteze, înainte de a fi înțeleasă greșit de către public.

În urmă cu câteva luni, când încă se mai difuza „Bravo, ai stil! Celebrities”, se pare că Bianca nu s-a putut abține și a făcut o serie de afirmații despre acea competiție. Cuvintele nu au fost întocmai unele de laudă, ba chiar unele concurente s-au simțit jignite.

Bianca Drăgușanu, părere sinceră despre concurentele care au participat la „Bravo, ai stil! Celebrities”. „Să fii sorcovă nu este ceva rău”
Facebook

Bianca Drăgușanu, deranjată de vorbele scoase din context

Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, diva a ținut neapărat să clarifice motivul din spatele declarațiilor. Bianca Drăgușanu a recunoscut că le-a numit pe concurente „sorcove”, dar nu într-un mod peiorativ. Cuvântul a fost spus într-un cu totul și cu totul alt context, iar diva a explicat asta în emisiune.

„Să fii sorcovă e ceva rău?! Când mergi cu sorcova, sorcova e ceva urât? Nu! Depinde cum îl împodobești. Poate să fie o sorcovă mișto sau poate să fie o sorcovă, nu știu. De ce exagerați lucrurile?”, a spus Bianca Drăgușanu în emisiunea lui Teo Trandafir.

Bianca a urmărit câteva ediții și a avut ocazia să își facă o părere despre atmosfera de acolo. Diva știe că nu este deloc ușor să își conturezi un stil și, mai ales, că nu doar hainele sunt necesare. De-a lungul timpului, blondina a îmbinat atitudinea cu hainele și a reușit să obțină rezultatul spectaculos din ziua de azi.

@momentedeinspiratie #momentedeinspiratie #biancadragusanu ♬ sunet original – Momente de Inspirație

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.