Bianca Drăgușanu simte nevoia unei noi schimbări, așa că, fără să stea pe gânduri, a apelat din nou la medicul estetician. Blondina este recunoascută pentru multele operații estetice pe care le-a făcut de-a lungul timpului, însă nu are de gând să se oprească aici, după cum bine se observă. Se pare că își dorește să își îmbunătățească din nou zona bustului, schimbându-și silicoanele.

Bianca Drăgușanu face tot ce îi stă în putință pentru a păcăli cât mai mult timpul și pare că îi reușește de minune. Vedeta nu are niciun rid și se mândrește cu o siluetă de vis chiar dacă a adus pe lume un copil. De data aceasta, diva le-a povestit fanilor ei despre ce are de gând să facă și, mai exact, despre noua intervenție în zona bustului la care va fi supusă în scurt timp. Pe Instagram, vedeta a împărtășit cu fanii ei și o fotografie de la consultație.

Bianca Drăgușanu, noi modificări la nivelul sânilor

Biana Drăgușanu nu are de gând prea curând să pună stop operațiilor estetice. Drept dovadă, deja a făcut o consultație pentru a-și schima silicoanele cu unele pe placul ei. Dacă ar fi să ne amintim de Bianca Drăgușanu de acum câțiva ani, am spune că este vorba de două persoan total diferite. În realitate, însă, medicul estetician a avut grijă să o facă să arate într-un mare fel: de la sâni la fund și de la sprâncene la buze, diva a apelat la toate procedurile de înfrumusețare potrivite ei, astfel că acum a ajuns să fie una dintre cele mai sexy vedete de la noi din țară.

Bianca Drăgușanu, o nouă operație estetică! Câte intervenții are blondina / FOTO

Bianca Drăgușanu, o nouă operație estetică! Câte intervenții are blondina / FOTO

Bianca Drăgușanu, o nouă operație estetică! Câte intervenții are blondina / FOTO

Și asta nu e tot! Bianca Drăgușanu nu se sfiește atunci când vine vorba de culoarea părului, căci a făcut numeroase schimbări și în acest sens. Acum are un zâmbet perfect și, bineînțeles, nu putem uita de forma nasului, care acum este total schimbată față de prima dată când a apărut la TV diva.