Vedeta are noi planuri de dezvoltare în plină instabilitate economică

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai bine plătite vedete din România, în lumea online-ului. Blondina a ajuns la un statut financiar care îi permite să trăiască viața pe care și-o dorește. Cu toate acestea, blondina nu se lasă și vrea mereu să încerce noi oportunități de a se dezvolta.

Lansează o colecție „bombă”!

Bianca Drăgușanu are o afacere de succes de ani buni. Vedeta deține un atelier de croitorie în centrul Bucureștiului.

Business-ul vedetei merge foarte bine, cu atât mai mult însă în sezonul nunților și al botezurilor. De altfel, Bianca face în atelier cu preponderență rochii de mireasă și de gală.

Pe lângă acestea, creatoarea de modă s-a gândit recent să își extindă activitatea. Astfel, fără să stea pe gânduri, blondina a conturat câteva desene cu noile colecții. În doar câteva săptămâni de lucru, piesele vestimentare cu care diva vrea să dea lovitura au fost gata. De altfel, de acestea s-au ocupat croitoresele din atelierul vedetei.

Sursa foto: Instagram

Pentru a deschide noua linie de haine pe piață și a le promova, Bianca a pus la cale o ședință foto.

Diva a îmbrăcat câteva dintre ținutele cu care este convinsă că le va cuceri pe românce. Extrem de sexy, noile haine create de Bianca Drăgușanu sunt destinate mai degrabă femeilor cu dimensiuni de fotomodel.

Bianca vinde haine la prețuri accesibile?

Blondina s-a lăudat de mai multe ori de-a lungul timpului că rochiile pe care le produce în atelier au prețuri pentru toate buzunarele. De altfel și la capitolul rochii de mireasă, diva a încercat să stabilească tarife în limita bunului simț. Drept dovadă, cererile au mers excelent mai ales vara trecută când evenimentele au curs la români, după două veri de restricții.

De altfel, blondina mai are un magazin online în care vinde geci și blănuri. În cazul acestor produse prețurile sunt destul se piperate.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.