Bianca se bucură din plin de priveliștea din Bodrum,

Bianca Drăgușanu a scăpat pentru câteva zile de agitația din Capitală. Diva a decis să se bucure din plin de soare din Turcia, așa că a ales o destinație de vis. Pentru priveliște și pentru condiții, Bianca a scos bani frumoși din buzunar. 

Bianca Drăgușanu își alege mereu cu mare atenție fiecare destinație de vacanță. Vedeta vrea să aibă parte de tot confortul și, tocmai de aceea nu se uită deloc la bani când vine vorba de hoteluri. Acum, Bianca a ales un hotel de cinci stele care se află în topul preferințelor multor persoane care vizitează Bodrum.

Mandarin Resort & Spa este locația care o găzduiește pe Bianca. Până acum, diva a fost impresionată de tot ce a găsit acolo, începând cu personalul și terminând cu camera de hotel. O singură noapte de cazare aici nu este deloc ieftină, dar prețul este direct raportat la condițiile pe care le oferă.

Bianca Drăgușanu nu se uită deloc la bani! Cât costă o noapte de cazare la hotelul ales de vedetă
Instagram, booking.com

Bianca Drăgușanu, tratată de turci ca o adevărată divă

Astfel, pe site-urile de specialitate, o noapte la Mandarin Resort % Spa pornește de la prețul de 88 de dolari pentru o singură persoană. Prețul crește în funcție de numărul de persoane, dar și de tipul și facilitățile camerei. Cea mai scumpă cameră ajunge la 228 de dolari și este o cameră family, pentru patru persoane.

Bianca se răsfață acum în cele mai exclusiviste destinații pentru că simte că merită asta din plin. În copilărie, vedeta nu a avut deloc o situație financiară bună și a simțit multe lipsuri. Tocmai de aceea și-a dorit să muncească din greu pentru a avea un trai mai mult decât decent. Vedetei nu îi este rușine să recunoască de unde a plecat, dar este mai mândră unde a reușit să ajungă.

„Am fost un copil amărât. Am crescut alături de tata câțiva ani. Tatăl meu fiind bărbat, m-au marcat câteva experiențe. Eu am stat vreo patru ierni cu aceeași pereche de pantofi și ca să nu mi se ude șosetele îmi punea pungă peste șosete.Am avut o copilărie grea și țin minte”, a povestit Bianca Drăgușanu în cadrul emisiunii „În oglindă”.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.