În urma despărțirii de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a devenit, din nou, singură și disponibilă. Se pare că vedeta este pusă serios pe treabă. Blondina vrea să arate din ce în ce mai bine. Așa că că și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că este pe cale să-și mai facă încă o intervenție chirurgiaclă. Despre ce să mai fie vorba?

Reclamă

Alex Bodi este de domeniul trecutului pentru Bianca Drăgușanu de acum! Acum afaceristul se vede extrem de îndrăgostit de rusoaica Daria. Afaceristul, nu cu mult timp în urmă, a recunoscut că are o relație mai mult decât amicală, așa cum spunea acum ceva vreme.

Reclamă

Chiar și așa, Bianca Drăgușanu nu pare a fi mai deloc afectată. Își vede, în continuare, de proiectele ei și face tot ce îi stă în putință pentru a arăta din ce în ce mai bine pe rețelele de socializare. Urmează să își modifice din nou fața, căci este pe punctul de a-și face un implant la sprâncene pentru că, spune ea, nu este mulțumită de forma pe care o are. Bianca Drăgușanu pare a fi foarte entuziasmată, cu toate că nu cunoaște detalii cu privire la această procedură. Are destul de multă încredere în medicul ei și merge pe mâna lui.

„Ce credeți? Îmi fac implant de sprâncene astăzi. Sunt ceva ieșit din comun. Îmi fac implant de sprâncene. Iar doctorul mi-a spus: „pregătește-te, Bianca, o să-ți rad o mică porțiune din părul tău, dar îți va crește urgent și vei avea cele mai șmechere sprâncene ever și sunt tare curioasă ce înseamnă această procedură. Cum aflu detalii despre ea vă țin la curent. Așa arată sprâncele mele acum… le cam desenez în fiecare zi, nu prea sunt mulțumită.”, a mărturisit Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare.