Bianca Drăgușanu este unul dintre exemplele fericite care a demonstrat că există reușită și fără prea multă școală.

Bianca Drăgușanu a aflat pe propria piele cât de greu este drumul spre succes. Vedetei nu i s-a oferit nimic pe tavă, ci, din contră. Aceasta a trebuit să muncească pentru fiecare realizarea, indiferent de cât de grea a fost. Deși a făcut multe sacrificii, poate spune că toate au meritat din plin.

Atunci când a venit la București, Bianca Drăgușanu nu știa prea bine ce înseamnă viața de Capitală. Vedeta provine dintr-un oraș mic, Petrșoani, dar asta nu a împiedicat-o să viseze la lucruri mărețe. Bianca și-a dorit mereu o viață lipsită de griji și, după ani de muncă, a reușit să o obțină.

Chiar dacă acum este pe culmile succesului, diva nu a uitat niciodată de unde a plecat. Ba mai mult, în fiecare secundă este recunoscătoare familiei sale pentru tot ceea ce a învățat-o. Pentru Bianca, cea mai mare motivație în obținerea unui trai de lux a fost sărăcia de acasă.

Fără să îi fie rușine, vedeta a povestit de multe ori cât de grea a fost copilăria ei. Lipsurile materiale și-au pus amprenta asupra sa și au făcut-o să își dorească mai mult. Diva nu s-a lăsat demoralizată de către cei din jur și și-a văzut liniștită de drumul ei.

Bianca Drăgușanu nu regretă că nu a terminat facultatea. Vedeta susține că a ajutat-o „școala vieții”
Facebook

Bianca Drăgușanu nu pune prea mult preț pe studii

Calea spre succes nu a fost deloc una ușoară, iar Bianca știe prea bine asta. Acum, după ani buni petrecuți în lumina reflectoarelor, vedeta are o experiență de viață extrem de solidă. De-a lungul timpului, aceasta a învățat ce este cu adevărat important și cum să își stabilească prioritățile.

Biancăi Drăgușanu nu îi este deloc rușine să afirme că a reușit foarte multe pe cont propriu și fără studii. Diva nu a mai apucat să termine facultatea, dar asta nu a fost obstacol în calea succesului. În timp ce Bianca se bucură de viața de lux la care a visat mereu, colegele ei cu două, trei facultăți au rămas casiere.

„Mi-am dat seama că cea mai bună școală-n viață care m-a ajutat pe mine să reușesc este, de fapt, școala vieții. Eu am prietene și cunoștințe cu două, trei facultăți și sunt vânzătoare și se plimbă cu metroul. Eu n-am reușit să termin facultate, dar am tot ce-mi trebuie”, a spus Bianca.

@flory_floo #PleaseDontCall #vaidaflorentina ♬ suono originale – Vaida-Florentina

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.