Bianca Drăgușanu are parte numai de situații nefericite în viața amoroasă. Cel puțin în ultimii trei ani viața divei a fost ca un adevărat periplu între împăcări si despărțiri. Atât cu Alex Bodi în trecut cât și cu actualul ei iubit, Gabi Bădălău, vedeta are parte de momente care nu îi aduc deloc liniștea după care tânjește. Și daca toată lumea considera că într-un final relația ei cu afaceristul Bădălău va trece la următorul nivel, cel al căsătoriei, ei bine, se pare că totul va culmina cu o separare. Cel puțin acesta ar fi planul creatoarei de modă.

Mama milionarului nu o acceptă

Bianca a fost pusă în situația de a da explicații după ce iubitul ei s-a afișat recent alături de Andreea Diaconu, o prezență feminină renumită în lumea bună a Capitalei. Creatoarea de modă a explicat că nu are de gând să accepte astfel de gesturi din partea partenerului ei mai ales după ce l-a rugat să nu se mai expună în astfel de circumstanțe.

” Am trecut peste o grămadă de chestii pe care mi le-a făcut și m-a durut. (…) Sunt hotărâtă să mă retrag din ecuația asta, spre deliciul familiei lui și poate o să fie fericit cu această fetiță. Eu chiar îmi doresc să mă retrag pentru că nu mă mai regăsesc sub nicio formă.”, a explicat vedeta.

Bianca a mărturisit și faptul că nu ar fi privită cu ochi atât de buni în familia Bădălău. Mai exact, mama iubitului ei ar fi împotriva relației dintre aceștia. Femeia consideră că Bianca nu ar avea apucături raționale fiind de părere că aceasta ar consuma alcool și chiar ar folosi substanțe interzise.

„Din ce am înțeles, mama lui crede că eu beau, că mă droghez. (…) Nu vreau să mă dau vreo sfântă, dar dacă mama lui nu mă vrea …În mod real, nu știu dacă problema este a părinților sau nu este a părinților”, a mai adăugat blondina.

Bianca a lăsat de înțeles că are de gând să își vadă mai departe de viață punând punct relației cu afaceristul. Declarația vine și după ce acesta s-a lăsat suprins zilele trecute alături de Andreea Diaconu.Creatoarea de modă și încă iubitul ei sunt împreună de aproape un an timp în care relația lor a fost încercată de nenumărate ori. Cu toate acestea de fiecare dată, ambii parteneri au decis să își mai acorde câte o șansă. Aceste aspecte și-au pus se pare serios amprenta asupra poveștii lor de amor.