Nu mai este niciun secret faptul că Bianca Drăgușanu adoră luxul și opulența. Și, pentru că are anumite standarde, vedeta a muncit pentru a și le permite. Tocmai de aceea, în prezent, aceasta se poate lăuda cu primul ei milion de euro muncit pe bune.

Bianca Drăgușanu este una dintre vedetele cu cel mai mare potențial de imagine din România. Deși mulți văd doar rezultatul din prezent, în spatele a ceea ce este acum se află multă muncă. Biancăi nu i-a fost deloc ușor să se lupte cu toate stereotipurile și criticile celor din jur. Dar, se pare că fiecare dintre ele a ajutat-o să devină femeia puternică de azi.

Bianca Drăgușanu a recunoscut, de fiecare dată, că imaginea sa este principala sumă de venit. Tocmai de aceea investește sume mari în ea, pentru că știe foarte bine că nu sunt o cheltuială. Diva nu se lasă până nu obține perfecțiunea și știe că asta, la rândul ei, îi va aduce mulți bani.

Și pentru că tot suntem la capitolul bani, Drăgușanu a ales să fie extrem de sinceră și să vorbească cu subiect și predicat despre sumele din conturi. Bianca a adunat, demult, un milion de euro. Însă, așa cum l-a agonisit, așa l-a și „spart”.

Bianca Drăgușanu nu e deloc mâna spartă. În ce a investit diva primul milion de euro Social media

Bianca Drăgușanu trăiește pe picior mare

Vedeta se pricepe de minune la făcut investiții, așa că fix asta a făcut și cu primul milion de euro. Diva a fost printre primele care s-a lăsat convinsă de imobiliarele din Dubai, așa că și-a cumpărat o casă acolo. În prezent, nu mai este atât de mulțumită de ea, așa că vrea să o vândă pentru a-și lua una mai mare.

Asta este una dintre ambițiile personale ale divei. Bianca vrea să își demonstreze că este o femeie puternică și că poate orice, prin forțe proprii.

„Primul milion pe care l-am făcut, ce crezi, l-am și cheltuit! De fapt n-aș putea să zic că l-am cheltuit, l-am investit într-o casă în Dubai, care acum este gata, trebuie să mă duc să o iau în primire și vreau să o vând. Vreau o casă și mai mare, pentru că eu cred că pot. Și sunt o femeie care investește foarte mult în ea.”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru unica.ro.