Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit pentru totdeauna, în urmă cu mai bine de o lună. Vedetele au avut parte de o poveste de dragoste cu năbădăi. Câțiva ani buni au ținut-o numai în certuri și împăcări. Admiratorii lor nici nu mai știau ce să creadă despre relația lor. Recent, vedeta a acordat un interviu în care a vorbit sincer despre situația actuală dintre ea și fostul său iubit.

Imediat după ce au luat-o pe drumuri diferite, despre Bianca Drăgușanu s-a spus că ar iubi din nou. Mai exact că ar fi împreună cu Cengiz Şıklaroğlu, milionarul turc, fapt pe care ea îl neagă. Din câte a povestit diva, momentan nu simte nevoia de a avea un iubit. Ea și-a făcut deja planurile pentru sărbătorile de iarnă, iar acestea nu includ un eventual partener de viață.

Bianca Drăgușanu, interviu sincer la „Vorbește lumea”

Fosta iubită a lui Alex Bodi a fost invitata lui Cove și a Adelei Povescu. Aflată în platoul de la „Vorbește lumea”, ea a vorbit despre mao multe lucruri importante din viața ei. Le-a dezvăluit prezentatorilor care sunt planurile sale pentru iarna aceasta, dar și despre cum se înțelege cu fiica ei, care a însoțit-o.

„Am trecut printr-o situație destul de dificilă, am ieșit destul de greu din chestia asta; voi ați văzut cât m-am chinuit în doi ani de zile. Și evident, Dumnezeu a făcut o mișcare incredibilă prin care eu am scăpat și locul meu este așa unde trebuie să fie, aici, lângă copilul meu, lângă voi și așa mai departe.”, a spus ea.

Ultima perioadă nu a fost tocmai una bună pentru divă. Bianca Drăgușanu a trecut prin clipe grele, dar a dat dovadă că este o femeie puternică și le-a depășit pe toate cu succes. Tot în cadrul acestei emisiuni ea a vorbit și despre cadourile pe care ea și micuța ei și le doresc de Crăciun, dar și despre presupusa ei relație.

„Eu am lăsat să se speculeze, până la un moment dat, când m-am prezentat la această cunoștință a mea și-am făcut un interviu ca să clarificăm. Din interviu, se pare că nu s-a înțeles foarte bine și foarte clar care este situația actuală. Dar interviul are două părți, iar în a doua parte se va înțelege foarte clar situația prezentă. În momentul de față nu am timp să-mi fac un iubit, vin sărbătorile, deja mi-am făcut planuri care niciun niciun iubit, și sunt foarte ocupată, sunt foarte bine. În momentul de față consider că n-am nevoie neapărat de o relație pansament, pentru că probabil așa ar părea”, a declarat Bianca în platoul emisiunii de la Pro TV.