Bianca Drăgușanu, din nou, în centrul unui scandal. Ce întrebări incomode i-au fost adresate fostei asistente TV

Bianca Drăgușanu este într-un conflict de proporții cu Cătălin Măruță. Fosta asistentă TV este extrem de supărată pe acesta, pentru că i-a adresat în timpul emisiunii „La Măruță” întrebări indecente. Scopul acelor întrebări a fost de a o pune pe îndrăgita vedetă într-o postură neplăcută. Potrivit declarațiilor Biancăi Drăgușanu, prezentatorul nu a respectat discuția pe care diva sexy o avusese cu producătoarea emisiunii. În ce sens? În sensul de a pune puțin piper peste imaginea pe care aceasta și-a creat-o în lumea mondenă.

Bianca Drăgușanu, mesaj tranșant pentru Cătălin Măruță! Blondina, scoasă din sărite de prezentatorul Pro TV: „E un pervers”
Wowbiz

Bianca Drăgușanu, tună și fulgeră

„Sunt dezamăgită, pentru că, deși, stabilisem cu una dintre producătoarele emisiunii dinainte despre ce vorbim și am subliniat faptul că are reclamații și lumea care a trecut pe la el m-a sfătuit să nu mă duc. E un om pervers și viclean care tinde să te pună în posturi care te defavorizează. Eu am fost de bună credință și am crezut că emisiunea va avea loc, conform spuselor producătoarei. […] Mi s-a zis că vom vorbi de evoluție, că va fi despre pozitiv, pe vibe bun și așa m-am dus, cu gândul că revăd un vechi prieten, însă m-am trezit încolțită de subiecte în care nu m-am regăsit, de întrebări tedențioase și am foarte dezamăgită și, așadar și prin urmare, nu voi mai accepta niciodată vreo invitație la acest personaj în emisiune”, a declarat în exclusivitate Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro. 

Diva a declarat că nu a mai fost implicată în vreun scandal cu Cătălin Măruță. I se pare inadmisibil să fie pusă într-o lumină nefavorabilă doar pentru creșterea audienței. Una dintre întrebările care au înfuriat-o la maximum pe fosta asistentă TV a fost dacă deține carte de muncă pentru activitățile pe care le desfășoară și din care își câștigă existența. Totodată, Bianca Drăgușanu a mărturisit că nu își mai dorește să aibă de-a face cu Cătălin Măruță și va refuza orice invitație în cadrul emisiunii acestuia.

Bianca Drăgușanu a ajuns la cuțite cu Cătălin Măruță

Diva sexy este profund dezamăgită de atitudinea pe care Cătălin Măruță a avut-o față de ea în urmă cu câteva zile în timp ce era invitată în cadrul emisiunii acestuia. Blondina i-a adresat foarte multe cuvinte dure. Nu se aștepta la o asemenea turnură de situație. Nu i-a venit să creadă că scopul prezentatorului TV a fost să o pună într-o postură delicată. Lucru care, în fapt, a deranjat-o teribil. În trecut, și alți artiști din România, precum Alex Velea, Antonia și Alexandra Stan, l-au acuzat de aceleași lucruri pe Cătălin Măruță. A fost foarte dur criticat de către aceștia la momentul respectiv.

 

Distribuie

24 de ani, absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. Conectată în permanență la tot ce se întâmplă în mass-media, a dat dovadă de pasiune, perseverență și muncă, pregătind buletine informative de actualitate.