Bianca Drăgușanu pare sa duca o viata linistita acum. Femeia a avut parte de o escapada la mare, alaturi de iubitul ei. Acestia nu au mers singuri, ci si-au luat si fetitele. Asadar, Bianca a avut-o alaturi de ea pe Sofia, fiica ei si a lui Victor Slav, iar Alex Bodi si-a luat fetita din casnicia precedenta. Cei patru s-au distrat de minune, dovada stand si imaginile postate pe retelele de socializare.

Reclamă

Putem spune ca a iesit, in sfarsit, soarele si pe strada divei. Bianca Drăgușanu are acum o relatie frumoasa cu fostul ei sot, Alex Bodi. Asta dupa un divort tumultos, multe certuri si acuzatii de amantlac. Cei doi au lamuri problemele pe care le aveau unul cu celalalt și, mai mult, au de gand sa se casatoreasca din nou. Chiar Alex Bodi a declarat intr-o emisiune tv ca Bianca Drăgușanu este singura femeie pe care o vrea de nevasta.

Sofia, fiica lui Victor Slav, este de nerecunoscut

Chiar daca blondina s-a simtit bine la mare, alaturi de fostul ei sot, nu si-a neglijat nici fiica. Bianca Drăgușanu a publicat numeroase imagini in care apare alaturi de Sofia, pe retelele de socializare. Fanii blondei au sesizat imediat un detaliu inedit in fotografii. Frumusica Sofia a crescut enorm si s-a transformat intr-o adevarata domnisorica. Micuta a mostenit, in mare parte, trasaturile lui Victor Slav și este extrem de frumusica. Internautii s-au mobilizat rapid si i-au lasat sute de comentarii blondei, legate de fetita ei.

Reclamă

“Aveți o fetiță incredibil de frumoasă! Să îi dea Dumnezeu sănătate şi multă fericire”, “Ce frumoasă și simpatică e! Mai pune videouri când vorbește spaniola!!! Ps: nu uita să îi zici «bravo»”, “Cât e de frumoasă micuța!”, “Frumoase”. “Ardelencele mele frumoase”, “Frumoasă fetița, seamănă mult cu tati”, “Două răsfățate frumoase!”, “Ce frumoasă e fetița ta!”, “Superbe”, “Oh Doamne, e timpul ca tu și Alex Bodi să aveți un băiețel”, “Așa mamă, așa fiică”, au comentat prietenii virtuali, la imaginea postata de Bianca Drăgușanu.